Επίσκεψη, συζήτηση και μπάλα

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Τετάρτης. Πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση το 2ο Λύκειο της Ξάνθης επισκέφθηκε το προπονητήριο της ξανθιώτικης ΠΑΕ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να κάνει ερωτήσεις στον προπονητή της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη και στον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Τετάρτης. Πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση το 2ο Λύκειο της Ξάνθης επισκέφθηκε το προπονητήριο της ξανθιώτικης ΠΑΕ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να κάνει ερωτήσεις στον προπονητή της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη και στον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου. Στην αίθουσα διδασκαλίας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, οι νεαροί μαθητές είχαν την δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στους ανθρώπους της ομάδας και αυτοί είχαν όλη την καλή διάθεση να τους λύσουν τις απορίες.
Αναφορικά με τα νέα της προπόνησης λίγο πριν από τις 18:00 ποδοσφαιριστές και τεχνικό team ήταν έτοιμοι για τις ασκήσεις προθέρμανσης, το τρέξιμο και στην συνέχεια το δίτερμα. Συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ο Λάζαρος Γκατσολάρι που σταδιακά ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με το ωστικό οίδημα και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Επόμενη προπόνηση για την ξανθιώτικη ομάδα είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης και στην συνέχεια οι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button