ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΣΗΜΑΝΕ «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»

Επιτέλους καθορίστηκε η ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών (στην αρχή δεσμεύτηκαν τα κόμματα για τον Φεβρουάριο, μετά είπαν τον Μάρτιο, ακολούθως μετακίνησαν την ημερομηνία για τον Απρίλιο και στο τέλος κατέληξαν «ομονοούντες» στην 6η Μαΐου).  

 

Η 6η Μαΐου, σημαδιακή ημέρα για την Ελληνική Ιστορία (στις 6 Μαΐου 1825 οι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου επιχείρησαν την πρώτη έξοδο από την πόλη που πολιορκούσαν οι Τούρκοι), ίσως με την ψήφο του  «Υπερήφανου Ελληνικού Λαού» σημάνει την έξοδο από την άθλια και αντισυνταγματική τελευταία περίοδο

Επιτέλους καθορίστηκε η ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών (στην αρχή δεσμεύτηκαν τα κόμματα για τον Φεβρουάριο, μετά είπαν τον Μάρτιο, ακολούθως μετακίνησαν την ημερομηνία για τον Απρίλιο και στο τέλος κατέληξαν «ομονοούντες» στην 6η Μαΐου).  

 

Η 6η Μαΐου, σημαδιακή ημέρα για την Ελληνική Ιστορία (στις 6 Μαΐου 1825 οι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου επιχείρησαν την πρώτη έξοδο από την πόλη που πολιορκούσαν οι Τούρκοι), ίσως με την ψήφο του  «Υπερήφανου Ελληνικού Λαού» σημάνει την έξοδο από την άθλια και αντισυνταγματική τελευταία περίοδο της Αντιπολίτευσης.

 

Ίσως οι πεινασμένοι, αγανακτισμένοι και ταπεινωμένοι Έλληνες φορολογούμενοι δώσουν «φύλλο πορείας» στη Γενιά του Πολυτεχνείου και τα υπολείμματα των φαφλατάδων ανίκανων πολιτικών που χρόνια τώρα «συμπαραστέκονται» δήθεν στον άνεργο νέο, στον χαμηλοσυνταξιούχο, στον πολύτεκνο μεροκαματιάρη που παλεύει για τον επιούσιο.

 

Τα κόμματα, μετά από ψεύτικους καυγάδες στη Βουλή, χρηματοδοτήθηκαν πλουσιοπάροχα για τον προεκλογικό τους αγώνα, επέλεξαν με «αξιοκρατικά κριτήρια» τους υποψηφίους βουλευτάς τους και δόθηκε το σύνθημα του «συναγερμού».

 

Άρχισαν να βγαίνουν από τη ναφθαλίνη οι καταστάσεις των ψηφοφόρων, άρχισαν τα τηλέφωνα, άρχισαν οι συγκεντρώσεις «φίλων» και «επιτελών» και οι υποσχέσεις, το ψέμα, το γλείψιμο, οι υποκρισίες πάνε σύννεφο.

 

Δεν ξέρω τι συνθήματα θα έχουν τα «μεγάλα κόμματα» (αυτά που κατέστρεψαν την Ελλάδα) για να πείσουν τους ψηφοφόρους να τα εμπιστευθούν πάλι. Πιθανώς να ψελλίσουν διστακτικά για «ανάπτυξη», για «ανάκαμψη», για «πράσινη αειφόρα ανάπτυξη», για «δημιουργία» νέων θέσεων εργασίας, για «έξοδο στις αγορές» (μετά το 2030!!). Φοβάμαι όμως πως κανείς δεν θα τα πιστέψει.

 

Ίσως πιστέψουν οι δεινοπαθούντες Έλληνες αυτούς και αυτές εκ των υποψηφίων που είναι ειλικρινείς, έντιμοι, ικανοί και δεν τους κορόιδεψαν. Τα διλλήματα «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», « ή ευρώ ή δραχμή» και τα δόγματα «Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα», «Η Ελλάδα είναι ισότιμο μέλος της Ευρώπης», «Ο Λαός έχει και κρίση και μνήμη» είναι «έπεα πτερόεντα»!!.

 

Τα συνθήματα των αγανακτισμένων Ελλήνων στους τοίχους έχουν νόημα και στέλνουν μηνύματα:

–     «Το αίμα που κυλάει

εκδίκηση ζητάει»

 

–          «ΔΝΤ εσείς;

ΤΝΤ εμείς»   (Το ΤΝΤ είναι το εκρηκτικό Τρινιτροτολουόλη που τα  

                       τινάζει όλα στον αέρα!!)

 –          «Μισοί οι μισθοί.

                   Μισές οι συντάξεις.

                   Μισές να είναι

                   οι μέρες όλων σας»

 

         –     « Μη σκοτώνετε τα κουνούπια.

                  Άλλοι μας πίνουν το αίμα»

  

            Είσαι εφοπλιστής;

            Είσαι βιομήχανος;

            Είσαι μιζαδόρος;

            Είσαι ηλίθιος;

            Είσαι βλαμένος;

            Δεν είσαι;;;;;

          Τότε γιατί ρε μαλάκα συνεχίζεις να τους ψηφίζεις;

            Ξύπνα επιτέλους!!!!!!!!!!!

 

            Ας τα λάβουν υπόψη αυτά οι φιλόδοξοι  φερέλπιδες υποψήφιοι των κομμάτων!!!

 

                                                                                                Αντγος εα

                                                                                       Νικόλαος Φωτιάδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button