Σωθήκαμε στη Νέα Σμύρνη…και με τη “βοήθεια” του Λεβαδειακού

 SKODA ΞΑΝΘΗ και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Ν. Σμύρνη το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την ξανθιώτικη ομάδα να σκοράρει με τον Βασιλακάκη στο 26ο λεπτό και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Όμο στο 73′.

 

 Περιγραφή αγώνα

 Με αλλαγές στο βασικό της σχήμα παρατάχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο παιχνίδι της Ν.

 SKODA ΞΑΝΘΗ και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Ν. Σμύρνη το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την ξανθιώτικη ομάδα να σκοράρει με τον Βασιλακάκη στο 26ο λεπτό και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Όμο στο 73′.

 

 Περιγραφή αγώνα

 Με αλλαγές στο βασικό της σχήμα παρατάχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο παιχνίδι της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα και είχαν απειλητική διάθεση όμως οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο επιθετικοί στην συνέχεια έχοντας και δοκάρι με το φάουλ του Αντούνιες.

Στο 26’ όμως η ξανθιώτικη ομάδα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Ο Βλαχοδήμος από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά και σημείωσε το 0-1.

Στην συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του αλλά ο Μαρκόφσκι ήταν αυτός που είχε την πιο χαρακτηριστική ευκαιρία μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τον επιθετικό της SKODA ΞΑΝΘΗ στο 36’ να σουτάρει πάνω στον Σιδεράκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως με τους γηπεδούχους να θέλουν να απειλήσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Είχαν μία καλή στιγμή με τον Σάμαρη κι άλλη μία με φάουλ του Αντούνιες πριν φτάσουν στο 1-1 στο 73ο λεπτό με την κεφαλιά του Όμο.

Στην συνέχεια οι δύο αντίπαλοι και με τις αλλαγές που έκαναν προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα νέα πλάνα τους στα υπάρχοντα δεδομένα χωρίς ωστόσο να βγουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Το 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και την SKODA ΞΑΝΘΗ να παίρνουν από έναν βαθμό να φτάνουν τους 33 πόντους στο πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Φάσεις – Γκολ

  Στο 2′ σέντρα του Μαρσελίνιο ο Σιόβας παρεμβλήθηκε και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με την μπάλα να περνά τελικά κόρνερ. Στο 10′ το σουτ Μενδρινού πέρασε άουτ. Στο 13′ το φάουλ του Αντούνιες πέρασε άουτ. Στο 18′ το νέο φάουλ του Αντούνιες σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 21′ ο Αντούνιες μπήκε στην περιοχή αλλά ο Λυμπερόπουλος μπλόκαρε το σουτ του. Στο 24′ ο Κούτσι έκανε την ατομική προσπάθεια που κατέληξε σε αριστερό δυνατό και άστοχο σουτ. Στο 26′ ο Βλαχοδήμος έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Θόδωρος Βασιλακάκης με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής νίκησε τον Σιδεράκη κάνοντας το 0-1.
Στο 29′ η κεφαλιά του Πιερ από κοντά ήταν άστοχη. Στο 35′ το σουτ του Όμο πέρασε άουτ. Στο 36′ ο Βασιλακάκης έκανε την πάσα στον Μαρκόφσκι αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον Σιδεράκη στο τετ α τετ. Στο 56′ ο Σάμαρης μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος. Στο 72′ ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε το φάουλ του Αντούνιες. Στο 73′ ο Όμο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 1-1 Σπάθας Ηλίας (ΕΠΣ Πειραιά) Α’ Βοηθός: Τάτσης Δημήτρης (ΕΠΣ Ηπείρου) Β’ Βοηθός: Γούκος Δημήτρης (ΕΠΣ Ηπείρου) 4ος Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γιώργος (ΕΠΣ Κορινθίας) Κίτρινες: 27′ Πλατέλλας, 30′ Μπαξεβανίδης, 44′ Μαρσελίνιο, 54′ Μπέρτος, 64′ Ντιμπαλά, 71′ Κομεσίδης, 83′ Μενδρινός. Κόκκινη:

 

 Συνθέσεις

Πανιώνιος:

Σιδεράκης, Κουρντί, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55′ Σκέμπρι), Μενδρινός, Σάμαρης, Όμο, Αντούνες, Ντιμπαλά (67′ Αμπντουλάγιεφ), Κούτσι

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Στάσιακ, Πλατέλλας (57′ Πόι), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο (57′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Βλαχοδήμος (79′ Σταθάκης).  

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button