Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Αθανάσιου Κριτσίνη

Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες,

 

απευθύνομαι για πρώτη φορά επισήμως σε όλες και όλους σας, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Ξάνθης, στο οποίο ο πρόεδρος του κόμματος, μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει.

 Οι περισσότεροι από σας με γνωρίζετε πολλά χρόνια τόσο από τους αγώνες που δώσαμε μαζί, όσο και από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Αρκετοί μάλιστα από σας με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές του 2010.

Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες,

 

απευθύνομαι για πρώτη φορά επισήμως σε όλες και όλους σας, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Ξάνθης, στο οποίο ο πρόεδρος του κόμματος, μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει.

 Οι περισσότεροι από σας με γνωρίζετε πολλά χρόνια τόσο από τους αγώνες που δώσαμε μαζί, όσο και από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Αρκετοί μάλιστα από σας με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά γιατί και εγώ, όπως και εσείς, έχω κουραστεί να ακούω ψέματα και παχιά λόγια, από αυτούς που φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση της πατρίδας και του τόπου μας.

 Η υποψηφιότητά μου κινείται εκτός του διεφθαρμένου συστήματος των κολλητών, των βολεμένων και του αποστειρωμένου κομματικού θερμοκηπίου. Θεωρώ πως μπορώ να εκφράσω όλους τους πολίτες αυτού του νομού, οι οποίοι με τρόπο έντιμο και αξιοπρεπή, αγωνίζονται και καταξιώνονται καθημερινά τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Όλοι εμείς αποτελούμε τη μεγάλη υπεύθυνη πλειοψηφία, που για ακόμη μια φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, θα κλιθεί να δώσει τη μάχη για την ανόρθωση της πατρίδας μας, την ανάταξη των δυνάμεών της και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας μας.

 Φίλες και φίλοι, την Κυριακή 6 Μαΐου :

 Μην ξεχάσετε τις άστοχες ενέργειες που δημιούργησαν τα σημερινά αδιέξοδα. Την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτές, έχουν οι ερασιτεχνικοί και ολέθριοι χειρισμοί της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 Κλείστε τα αυτιά σας σε όλες τις σειρήνες του λαϊκισμού, που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη δικαιολογημένη αγανάκτησή σας.

 Με την ψήφο σας δώστε πνοή στην μόνη ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πολιτική διεξόδου από την κρίση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελεί τον διαχρονικό εγγυητή της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας.

 Σας καλώ επίσης να ενισχύστε την υποψηφιότητά μου, ώστε να γίνει πράξη η απαίτηση όλων μας, αλλά και του Αντώνη Σαμαρά, για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και καταδίκη όσων οδήγησαν την Ελλάδα μας στην απαξίωση και την ανυποληψία.

Δεσμεύομαι απέναντί σας, πως θα μάχομαι ακατάπαυστα για τις αξίες και την πρόοδο όλων των υπεύθυνων Ελλήνων, θα συγκρούομαι διαρκώς με όλες τις εστίες διαφθοράς και τα οργανωμένα συμφέροντα, και πάντοτε θα προσπαθώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής μας με όλες μου τις δυνάμεις.

 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί και ας αγωνιστούμε για την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της ελπίδας και της προόδου που μας αξίζει. Το καλύτερο αύριο όλων μας μπορούμε να το διαμορφώσουμε σήμερα μαζί.

                       

 

                                                                                      Αθανάσιος Κριτσίνης

                                                                          Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button