Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19:00) στη Ν. Σμύρνη και θα δώσουν την δική τους μάχη προκειμένου να γυρίσουν με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19:00) στη Ν. Σμύρνη και θα δώσουν την δική τους μάχη προκειμένου να γυρίσουν με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους. Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης ήταν η τελευταία για την ξανθιώτικη ομάδα στα γήπεδά της στα Πηγάδια και μετά τις ασκήσεις τακτικής και τις στημένες φάσεις ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται τα ονόματα των τιμωρημένων Σπύρου Βάλλα και Κώστα Φλίσκα.

Η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ απαρτίζεται από τους: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλη Μπέρτο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρη Σουάνη, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλη Πλατέλλα, Θόδωρο Βασιλακάκη, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Σταύρο Σταθάκη, Πέτρο Μάνταλο, Δημήτρη Κομεσίδη, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Βλάση Καζάκη, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

Στην μνήμη του “Μπάγιο”

Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη απ’ όπου θα «πετάξει» για την Αθήνα. Νωρίτερα θα σταματήσει εκεί όπου πριν από ένα χρόνο (18 Απριλίου 2011) ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι είχε χάσει την ζωή του. Στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή θα ανάψουν συμβολικά κερί οι πρώην συμπαίκτες του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button