Ασκήσεις ενδυνάμωσης

Επιστροφή στα γήπεδα μετά το ρεπό της Μ. Τετάρτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο προπονητήριο την Μ. Πέμπτη το απόγευμα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι αυτή που προέχει για το ξανθιώτικο συγκρότημα το οποίο ξεκίνησε το σημερινό του πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης (ραχιαίους – κοιλιακούς).

Επιστροφή στα γήπεδα μετά το ρεπό της Μ. Τετάρτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο προπονητήριο την Μ. Πέμπτη το απόγευμα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι αυτή που προέχει για το ξανθιώτικο συγκρότημα το οποίο ξεκίνησε το σημερινό του πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης (ραχιαίους – κοιλιακούς). Στην συνέχεια σειρά είχαν οι ασκήσεις συναρμογής και στο τρίτο και μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε σε υποομάδες το ρόστερ του για τις ασκήσεις τεχνικής. Ο Μιχάλ Στάσιακ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ ο Ρικάρντο Ντάνι επιστρέφει στις επιλογές του προπονητή του καθώς ολοκληρώθηκαν οι 4 αγώνες της ποινής του. Αντίθετα ο Κώστας Φλίσκας δεν υπολογίζεται καθώς είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας της ΕΠΣ Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τάτση – Δημήτρη Γούκο της ΕΠΣ Ηπείρου ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Δασκαλόπουλος της ΕΠΣ Κορινθίας. Αυτή η αναμέτρηση θα είναι η 60ή του στην μεγάλη κατηγορία για τον 32χρονο ρέφερι από τον Πειραιά και ταυτόχρονα η πρώτη φετινή με την SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button