Η Απάντηση των XANTHIFANS

Η απάντηση των xanthifans,ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ οπαδικού κινήματος στην πόλη
Το ότι κρατήσαμε δύο βδομάδες τώρα χαμηλούς τόνους μην το κρίνετε ως αδυναμία ή νίκη του μηχανισμού της ΠΑΕ. Γιατί ούτε χαζοί είμαστε ούτε νομίζουμε ότι ψιχαλίζει όταν μας φτύνουν. Όλοι σας φοβηθήκατε ότι χθες σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα που έδινε η ομάδα μας εμείς θα φαινόμασταν τόσο εγωιστές. Νομίζατε ότι θα χτυπούσαμε την ομάδα.
Περιμένατε υβριστικά συνθήματα, περιμένατε πανό, περιμένατε ένταση αυτά τουλάχιστον μάθαμε εμείς, εσείς δεν ξέρω τι άλλο φανταζόσασταν.

Η απάντηση των xanthifans,ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ οπαδικού κινήματος στην πόλη
Το ότι κρατήσαμε δύο βδομάδες τώρα χαμηλούς τόνους μην το κρίνετε ως αδυναμία ή νίκη του μηχανισμού της ΠΑΕ. Γιατί ούτε χαζοί είμαστε ούτε νομίζουμε ότι ψιχαλίζει όταν μας φτύνουν. Όλοι σας φοβηθήκατε ότι χθες σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα που έδινε η ομάδα μας εμείς θα φαινόμασταν τόσο εγωιστές. Νομίζατε ότι θα χτυπούσαμε την ομάδα.
Περιμένατε υβριστικά συνθήματα, περιμένατε πανό, περιμένατε ένταση αυτά τουλάχιστον μάθαμε εμείς, εσείς δεν ξέρω τι άλλο φανταζόσασταν. Έγινε κάτι;
Και μην σας περνάει από το μυαλό ότι δεν έγινε επειδή σπείρατε σε όλη την κερκίδα μας ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ιδιωτικής ασφάλειας και υπαλλήλους της ΠΑΕ. Γιατί ακόμη και αυτοί χθες φόρεσαν γιλέκα και επιστρατεύτηκαν στην αρχή για να μην γίνει το παραμικρό και αργότερα σε άλλα σπορ… ξέρουν αυτοί.
Πόσο φθηνοί είσαστε, πόσο λίγο μας ξέρετε, πόσο γρήγορα ξεχνάτε και πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμη;
ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ να γίνει χθες το παραμικρό, ναι το παραμικρό, όχι γιατί μας σταματήσατε εσείς, αλλά διότι δεν ήταν στις προθέσεις μας όσο παράξενο και εάν ακούγεται αυτό. Δεν θέλαμε να είμαστε εμείς αυτοί στους οποίους θα φορτώνατε κάθε αποτυχία σας.
Εσείς όμως μάλλον μεγαλώσατε με την καχυποψία μέσα σας, κυνηγώντας δράκους και ξεχάσατε γρήγορα κάτι πολύ σημαντικό. Εμείς αγαπάμε αυτή την ομάδα και δεν θέλουμε το κακό της. Και την αγάπη μας αυτή την έχουμε δείξει άπειρες φορές, εσείς όμως το εκμεταλλεύεστε αυτό .
Και ρωτάμε: Τον εγωισμό σας πότε θα τον ρίξετε;
Πότε θα ξεστραβωθείτε;
Εδώ και δύο βδομάδες ακούμε και βλέπουμε ότι είμαστε τα κακά παιδιά που θέλουμε την καταστροφή της ομάδας. Ξανθιώτες ξεσηκωθείτε, μετέδιδαν τα φερέφωνα, πληρωμένα και μη, μην αφήνετε αυτούς τους λίγους να κάνουν κακό στην αγαπημένη Skoda μας, το οποίο λίγες μέρες πριν τον αγώνα έγινε η αγαπημένη μας ομάδα και στο τέλος η ΑΟΞάρα μας. Βρίσατε τον Πανόπουλο λέγανε, λες και μόνο εμείς το κάναμε, αυτόν που έκανε τόσα καλά για την πόλη μας.
Και καλά αυτός τι μας έκανε μετά; Ρωτάμε εμείς. Που είναι η μεγαλοψυχία του που τόσο διαφημίζετε;
Όσο παράξενο και εάν σας ακούγεται θα μπορούσε να μπει σε έναν διάλογο και να ρωτούσε γιατί κάποιος τον έβρισε και όχι να κάνει επίδειξη δύναμης.
Δύο βδομάδες περιμένουμε μάταια. Το μέλος μας που ήταν στο ΔΣ της ΠΑΕ προσπάθησε να σπάσει αυτήν την σιωπή με την παραίτησή του, αλλά … μάλλον βούτυρο στο ψωμί σας ήταν αυτή του η κίνηση. Αντί να γεφυρώσετε λοιπόν την σχέση με την επικοινωνία, εσείς οχυρωνόσασταν.
Και ενώ τελικά πήραμε την απόφαση να πάμε στο γήπεδο και να υποστηρίξουμε την ομάδα, δεχθήκαμε τηλέφωνο από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης την Κυριακή το πρωί η οποία μας διαβίβασε ότι υπάρχει εντολή από την ΠΑΕ να συλληφθεί όποιος τολμήσει και βρίσει τον Πανόπουλο.
Αντί δηλαδή όλων των παραπάνω, προτιμήθηκε η οδός του εκφοβισμού μέσω της Αστυνομίας.
Πηγαίνοντας στο γήπεδο είδαμε με τα μάτια μας όλη την ιδιωτική αστυνομία του γηπέδου να είναι επικεντρωμένη στο πως εμείς θα περάσουμε “το πανό”. Ποιο πανό; Αργότερα μάθαμε ότι είχαν πληροφορίες ότι υπήρχε λέει ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς το πρόσωπο του Πανόπουλου το οποίο έπρεπε να βρουν και να το κατασχέσουν και με όποια θυσία να αποτραπεί η ανάρτησή του. Πιο μέσα η Ελληνική Αστυνομία πολυπληθείς και διακριτικά περίμενε να επέμβει.
Όλα αυτά μας γύρισαν στην μνήμη εποχές ανατολικού καθεστώτος ή καθεστώτα τα οποία ο εορτασμός τους ήρθε 21 ημέρες νωρίτερα.
Εκείνη την στιγμή και η τελευταία ελπίδα στο να φωνάξει κανείς υπέρ της ομάδας χάθηκε.
Ότι και να γινόταν στο παιχνίδι εμείς δεν θα συμμετείχαμε.
Αυτή την εκκωφαντική σιγή που επικρατούσε στο γήπεδο έχουμε σκοπό να την τηρήσουμε και στον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη και εάν δεν αλλάξει κάτι και του χρόνου.
Βάλτε τα λοιπόν κάτω ως ΠΑΕ και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Δέκα χρόνια προσπαθούμε να ξυπνήσουμε το φίλαθλο κίνημα στην πόλη μας και για τα όπλα που είχαμε θεωρούμε ότι καταφέραμε πάρα πολλά κάνοντας πολλούς να αλλάξουν ομάδα και πολλούς να γυρίσουν ξανά στο γήπεδο, απαλλάσσοντας συγχρόνως πολλούς άλλους να τρέχουν σε σχολεία και καφενεία για να ψαρέψουν κόσμο και το χειρότερο είναι να βρίσκουν εκεί γυρισμένες τις πλάτες.
Ρωτήστε όμως όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά πάρτε την γνώμη και αυτών που περιβάλλουν το αγωνιστικό τμήμα.
Ρωτήστε τον Αρχηγό, ρωτήστε τον γενικό αρχηγό, ρωτήστε πως θα τους φαινόταν να παίζουν σε ένα μουγκό γήπεδο και τι φτερά τους δίνει όλο αυτό το σκηνικό;
Είμαστε της γνώμης ότι ομάδα δίχως λαό δεν μπορεί να επιβιώσει, εκτός και εάν υπάρχει η διάθεση να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Ή θέλετε λοιπόν να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο παροτρύνοντας την ομάδα ή να απέχουμε από αυτό κάνοντας κάθε εντός έδρας παιχνίδι να φαίνεται με παράσταση κουκλοθέατρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button