Σε δύο γκρουπ

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε ο Απρίλης για την SKODA ΞΑΝΘΗ που επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-0 επί της Δόξας Δράμας στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα με διαφορετική ψυχολογία θέλει να προσπαθήσει να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές.

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε ο Απρίλης για την SKODA ΞΑΝΘΗ που επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-0 επί της Δόξας Δράμας στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα με διαφορετική ψυχολογία θέλει να προσπαθήσει να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές. Το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητήριο των Πηγαδίων τεχνικό team και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις ασκήσεις τους.

 

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Κυριακάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν και σήμερα οι δύο Γάλλοι Ζοντί Βιβιανί και Στεφάν Νταρμπιόν ενώ συνέχισε την θεραπεία του ο Λάζαρος Γκατσολάρι. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς υπάρχουν και νέες τιμωρίες λόγω κίτρινων καρτών.

 

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός Σπύρος Βάλλας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να λείψει από τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της SKODA ΞΑΝΘΗ με αντιπάλους τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο. Και ο Κώστας Φλίσκας όμως έφτασε σε «απαγορευμένο» αριθμό καρτών και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 29η αγωνιστική. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Δημήτρη Κομεσίδη που εξέτισε την μία ποινή εξ αιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button