“Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα την λογική, την αυτοσυντήρηση αλλά και της ύπαρξης μας ως λαού και ως Έθνους”

Το σκηνικό του παραλόγου περιγράφει το μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κώστας Γούναρης, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι πλέον δεν είμαστε  ως χώρα στο χείλος του γκρεμού αλλά στη μέση του γκρεμού.

Χαρακτηρίζοντας την μέχρι τώρα συμπεριφορά των δύο μεγάλων κομμάτων τονίζει με πόνο ψυχής ότι επενδύουν στην καταστροφή της χώρας.

Κάνοντας αναφορά στην Πρωθυπουργοποίηση του κυρίου Παπαδήμα είπε ότι αυτό ακούστηκε τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη και συμπληρώνει ότι πλέον αυτό το θέμα έχει καταντήσει πασαρέλα των υποψηφίων Πρωθυπουργώ

Το σκηνικό του παραλόγου περιγράφει το μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κώστας Γούναρης, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι πλέον δεν είμαστε  ως χώρα στο χείλος του γκρεμού αλλά στη μέση του γκρεμού.

Χαρακτηρίζοντας την μέχρι τώρα συμπεριφορά των δύο μεγάλων κομμάτων τονίζει με πόνο ψυχής ότι επενδύουν στην καταστροφή της χώρας.

Κάνοντας αναφορά στην Πρωθυπουργοποίηση του κυρίου Παπαδήμα είπε ότι αυτό ακούστηκε τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη και συμπληρώνει ότι πλέον αυτό το θέμα έχει καταντήσει πασαρέλα των υποψηφίων Πρωθυπουργών και όλα αυτά ξεφεύγουν πλέον από τη λογική του μέσου ανθρώπου.

Αυτό σύμφωνα με τον κ. Γούναρη είναι απαράδεκτα γιατί αφορούν την ζωή όλων των Ελλήνων αλλά και τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του κόσμου χωρίς οι άμοιροι να γνωρίζουν ότι αυτοί οι ίδιοι θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες αυτής της καταστροφής.

Σαν παράδειγμα ο κ. Γούναρης έφερε την γειτονική Τουρκία πριν από δέκα χρόνια, η οποία είχε λιγότερα οικονομικά προβλήματα, το τότε υπάρχον κομματικό και πολιτικό σύστημα σαρώθηκε στην κυριολεξία, όπου αναδείχθηκε ο κ. Ερντογάν, ο οποίος ήταν δήμαρχος και ανέλαβε τα ηνία της χώρας χωρίς καμία κομματική ταυτότητα. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στη χώρα μας.

Κάνοντας αναφορά στην σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν ήταν από τις πολιτικές δυνάμεις που ζητούσαν εκλογές γιατί πίστευαν ότι οι εκλογές δεν ήταν από τις καλύτερες λύσεις, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση έπρεπε ν’ αναπροσαρμόσει τις πολιτικές της. τα μέτρα που παίρνει αυτή η Κυβέρνηση θα πρέπει να είναι δίκαια και αποτελεσματικά, όμως στην τελική τους κατάληξη ούτε δίκαια ήταν, ούτε αποτελεσματικά, οπότε η λύση των εκλογών πλέον φαντάζει αναπόφευκτη μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος και η μεταβατική κυβέρνηση  ήταν η λιγότερο κακή λύση. θα οδηγηθούμε στις εκλογές, σημειώνοντας ότι η μεταβατική αυτή κυβέρνηση υπονομεύτηκε από τους ανθρώπους και τις δυνάμεις που την πρότειναν.

Αναφερόμενος στην στήριξη ή όχι της μεταβατικής κυβέρνησης, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να απορρίψεις κάτι αν δεν δεις από ποιους αποτελείται και το έργο της.

Ο κ. Γούναρης σημείωσε ότι το ίδιο εξακολουθούν να λένε ως πολιτική οντότητα ακόμη και σήμερα χωρίς να παραβλέπουν το γεγονός ότι αυτοί που πρότειναν   υπονόμευσαν αυτή την πρωτοβουλία.

κάνοντας αναφορά στην 6η δόση και την επίλυση του προβλήματος της άτακτης χρεοκοπίας σημείωσε ότι ο προσανατολισμός της χώρας πρέπει να είναι στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, σημειώνοντας ότι η λογιστική δομή της Ε.Ε. δεν οδήγησε πουθενά, άρα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ένωση της Ευρώπης.

Ο κ. Γούναρης είπε ότι πλέον η εικόνα είναι σχηματοποιημένη και όλοι οι πολιτικοί φορείς πλέον πρέπει να πούνε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και πλέον οι πολίτες γνωρίζουν και δεν πείθονται με τα όμορφα και ψεύτικα λόγια των πολιτικών.

Για τις επερχόμενες εκλογές είπε ότι πλέον οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα την λογική, την αυτοσυντήρηση αλλά και της ύπαρξης μας ως λαού και ως Έθνους και θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί φορείς να πούνε με σαφήνεια στον Ελληνικό λαό τι προτείνουν και από αυτό να κριθούν.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button