“Κολυμβητήριο, ψέματα και … βιντεοταινίες”

Θα μπορούσε να είναι χιουμοριστική παράφραση του τίτλου της γνωστής ξένης ταινίας. Δυστυχώς είναι η άσχημη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι πλην του κ. Δημάρχου και του Υπευθύνου Αθλητικών  εγκαταστάσεων κ.

Θα μπορούσε να είναι χιουμοριστική παράφραση του τίτλου της γνωστής ξένης ταινίας. Δυστυχώς είναι η άσχημη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι πλην του κ. Δημάρχου και του Υπευθύνου Αθλητικών  εγκαταστάσεων κ. Σπυριδόπουλου.

Αφού επί 1 ½ χρόνο τώρα κοροϊδεύουν  ουσιαστικά τους συνδημότες μας που επίμονα ζητούσαν να ξαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο φθάσαμε τώρα σε “ακραία” σημεία που κανένας πια, όσο καλόπιστος κι αν είναι, δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει

Έτσι:

1.   Τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που υπέστη το Κολυμβητήριο (ύψους, επιμένουμε, πάνω από 100.000 Ε), να προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα τα αποκαταστήσουν με 2500-3000 Ε (!!!). Άλλα δείχνουν όμως τόσο οι εικόνες, αδιάψευστος μάρτυρας, όσο και ο επιτόπιος έλεγχος για το μέγεθος των καταστροφών.

2.    Στις επίμονες παρατηρήσεις μας γιατί δεν φυλάσσεται η Δημοτική περιουσία η “αποστομωτική” απάντηση του κ. Δημάρχου ήταν “φυλάξτε το εσείς” (!!!).

3.    Στην πρόσκλησή μας να συμμετέχουμε από κοινού σε ανοιχτή συγκέντρωση των υπευθύνων των δύο συλλόγων της πόλης μας, αλλά και δημοτών που ενδιαφέρονται για την τύχη και την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου αρνήθηκε πεισματικά. Έτσι σ’ αυτή την συγκέντρωση της Τετάρτης απαξίωσαν να παρευρεθούν τόσο ο κ. Στυλιανίδης όσο και ο κ. Σπυριδόπουλος.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας πλήττει και τον Δήμο μας. Έχουμε συναίσθηση και γι’ αυτό η αντιπολίτευση που 1 ½ χρόνο τώρα ασκούμε είναι μετρημένη και υπεύθυνη. Απ’ αυτό το σημείο όμως μέχρι να επιδεικνύουν προκλητική αδιαφορία και ανεπάρκεια στο να διατηρήσουν τα “υφιστάμενα” υπάρχει τεράστια απόσταση. Όταν δε φθάνει η ανεπάρκεια να γίνεται ειρωνεία και σαρκασμός του στυλ “φυλάξτε το εσείς”  τότε ξεπερνιούνται και τα στοιχειώδη όρια του “πολιτικού πολιτισμού”.

Δυστυχώς για όλους μας, έστω και με λίγες δεκάδες ψήφους διαφορά (ελέω Σταυρούπολης), ο κ. Στυλιανίδης είναι Δήμαρχος και μ’ αυτό το σχήμα και μ’ αυτούς τους ανθρώπους θα πορευτούμε. Αν δεν θέλουν να επωμιστούν τις ευθύνες της διαχείρισης, ή δεν μπορούν, ας παραιτηθούν. Κανένας δεν τους κρατάει με το ζόρι. Όσο όμως παραμένουν στις θέσεις τους ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι είναι υπεύθυνοι στο να διατηρήσουν τις υφιστάμενες δομές και να διαφυλάξουν την Δημοτική περιουσία. Καθαρές κουβέντες.

 

Ξάνθη, 29/03/2012

“Πολίτες για την Αλλαγή”

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button