ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο πολυκερματισμός των πολιτικών κομμάτων, οφείλεται στη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ πολιτική, που θα χρησιμοποιηθεί και ως προεκλογικό “ΔΕΛΕΑΡ”.

Ο πολυκερματισμός των πολιτικών κομμάτων, οφείλεται στη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ πολιτική, που θα χρησιμοποιηθεί και ως προεκλογικό “ΔΕΛΕΑΡ”. Σκεπτόμαστε και υπολογίζουμε χωρίς των “ξενοδόχο” τον Υπατο της TASK FORCE, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την εποπτεία του Ελληνικού αναπτυξιακού προγράμματος.

Εμείς, καλούμεθα να πραγματοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που μας επιβάλλει το μημόνιο 2 όπως και στο μνημόνιο νούμερο 1, με οριζόντιες περικοπές των μικρομεσαίων εισοδημάτων, με αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας να βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οσον αφορά στους πολιτικούς, δεν λειτούργησαν μόνοι τους, εμείς τους αναδείξαμε, και εμείς τους “ανεχθήκαμε”-οπότε, “δεν μας ταιριάζει το πένθος” και τα κροκοδείλια δάκρυα.

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις και τα “καφενεία” δείχνουν ότι: Η Ελληνική κοινωνία δεν πιστεύει στις τωρινές υποσχέσεις των πολιτικών, διότι από τη μεταπολίτευση και δώθε οι ίδιες εξουσίες “ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” και ανέδειξαν “ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”.

Ο αγώνας δρόμου, για το επενδυτικό πρόγραμμα, με την επίβλεψη της Ε.Ε. προϋποθέτει εφαρμογή μέτρων, τα οποία παραμένουν σε ύπνωση, με αποτέλεσμα την αύξηση των ελλειμμάτων στους προϋπολογισμούς και την ύφεση στην αγορά.

Κοντολογίς, πρέπει να εξαφανιστούν οι προηγούμενες παθογένειες, με την εφαρμογή φορολογικού νόμου που θα εξαλείψει τη γραφειοκρατία και θα προσελκύει τους επενδυτές.

Η γραφειοκρατία με όλα τα επακόλουθά της, τρέφει το τέρας της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Πρόσφατα τα αποδεικτικά στοιχεία των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών παρουσιάζουν τη χώρα μας να διεκδικεί το ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ στη βιομηχανία αναπηρικών συντάξεων και πλαστών επιδομάτων. Δυστυχώς, όμως, παραμένουμε μόνο στις επικοινωνιακές διαπιστώσεις και “ουδεμία” περαιτέρω ενέργεια. Για τα πλαστά επιδόματα δαπανάμε τρία δισ. ευρώ το χρόνο!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ, αποτελούν τους νέους ορίζοντες της μετά τις εκλογές εποχής, με σχέδιο-δουλειά-αρετή, για να οικοδομήσουμε ένα βέβαιο μέλλον ανάπτυξης, και να αποφύγουμε το φόβο της ακυβερνησίας και της αδράνειας.

Πιστεύουμε ότι: Οσοι διεκδικούν τη λαϊκή εντολή, για να συνεχίσουν “νομιμοποιούμενοι” την πολιτική της υποτέλειας σαν υπηρέτες, των πιστωτών και των μνημονίων τους, θα αντιμετωπίσουν την άρνηση του κόσμου να τους ακολουθήσει στο δρόμο της υποτέλειας και της εξάρτησης.

Ο κόσμος θα ψηφίσει έχοντας ΚΑΤΑ ΝΟΥ όλες τις οικονομικές συνέπειες των μνημονίων που “δημιούργησαν” ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ-ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Η κοινωνία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην οικονομική κρίση, που απλώνεται ταχύτατα σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα των εργαζομένων, και “διαφαίνεται”: Οτι επιθυμία του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, για να οδηγηθεί η χώρα το ταχύτερο δυνατό ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.”

 

Μενέλαος Καρυωτάκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button