Ατρόμητος Αθ. – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0

Παρά την καλή της προσπάθεια η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο Περιστέρι το Σάββατο το απόγευμα και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82ο λεπτό από τον Μήτρογλου ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό λόγω αποβολής του Δημήτρη Κομεσίδη.

 

Περιγραφή αγώνα

 

Στο πρώτο μέρος η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε με καλές στιγμές.

Παρά την καλή της προσπάθεια η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο Περιστέρι το Σάββατο το απόγευμα και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82ο λεπτό από τον Μήτρογλου ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό λόγω αποβολής του Δημήτρη Κομεσίδη.

 

Περιγραφή αγώνα

 

Στο πρώτο μέρος η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε με καλές στιγμές. Ο Βλαχοδήμος βρέθηκε δύο φορές μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ και να αιφνιδιάσει την ομάδα του Ατρόμητου.

Στην συνέχεια και μετά από κάποια αναγνωριστικά λεπτά στα οποία οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ανέλαβαν την κατοχή της μπάλας όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 37ο λεπτό με το δοκάρι του Μήτρογλου.

Αντίθετα η 11άδα του Μαρίνου Ουζουνίδη – που ήταν διαφοροποιημένη και με αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς – στο πρώτο μέρος είχε τελικές προσπάθειες με την μεγάλη της ευκαιρία πάντως να έρχεται στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Δημήτρη Σουάνη.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την SKODA ΞΑΝΘΗ.

Στο 52ο λεπτό ο Δημήτρης Κομεσίδης αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Σκόνδρα – μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και στην οποία αποβλήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου – και για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε με αριθμητικό ντεσαβαντάζ.

Ταυτόχρονα την θέση του Δημήτρη Σουάνη πήρε ο Εντιμάρ σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής. Η ξανθιώτικη ομάδα στο 2ο ημίχρονο ήταν συγκεντρωμένη και κρατούσε μακριά από την εστία της τον Ατρόμητο υπερδιπλασιάζοντας τις 6 τελικές προσπάθειες του α’ μέρους κατά πολύ (13), χωρίς ωστόσο να φτάσει στο γκολ. Ένα γκολ όμως το οποίο πέτυχε ο Μήτρογλου στο 82ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια που τελικά έκρινε την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.

 

Φάσεις – Γκολ

Στο 2′ και το 3′ ο Βλαχοδήμος βρέθηκε σε θέση για γκολ όμως οι προσπάθειές του δεν βρήκαν τον στόχο.

Στο 20′ το γύρισμα του Οικονόμου μετά την εκτέλεση κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

Στο 22′ το μακρινό σουτ του Τομάς μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.

Στο 26′ ο Μαρσελίνιο στην κόντρα επίθεση απείλησε αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο 32′ η ανάποδη κεφαλιά του Σουάνη πέρασε άουτ.

 Στο 37′ ο Πίτου πάσαρε στον Καραγκούνη κι αυτός έδωσε την ασίστ στον Μήτρογλου που σούταρε στο δεξί δοκάρι.

Στο 39′ εκτέλεσε κόρνερ ο Μαρσελίνιο, ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφαλιά που δεν βρήκε τον στόχο.

Στο 44′ το καλό αριστερό σουτ του Μαρσελίνιο πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η SKODA ΞΑΝΘΗ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μαρσελίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Σουάνης από κοντά έκανε το σουτ για να απομακρύνει ο Τόμας και στην συνέχεια Βλαχοδήμος και Βασιλακάκης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

 Στο 56′ ο Μαρσελίνιο βρέθηκε στην περιοχή κι έπιασε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε σε Φυτανίδη και Ιτάνζ και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 57′ ο Φλίσκας έκανε το καλό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε σε νέο κόρνερ.

Στο 66′ η κεφαλιά του Μαρκόφσκι πέρασε άουτ.

Στο 75′ άστοχη η κεφαλιά του αμαρκάριστου Βασιλακάκη. Στο 82′ ο Εντιμάρ έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου και ο Μήτρογλου στην συνέχεια με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο 85′ ο Μαρκόφσκι έκανε το διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 87’ το σουτ του Μπρίτο απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button