ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Στεφάν Νταρμπιόν ήταν το πρόσωπο της ημέρας στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης καθώς είχε τα γενέθλιά του (28) και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του. Για μία ξανθιώτικη ομάδα που έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, δύο μέρες πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τις οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές του – μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και ευλυγισίας στο ξεκίνημα – και τους ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα.

Ο Στεφάν Νταρμπιόν ήταν το πρόσωπο της ημέρας στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης καθώς είχε τα γενέθλιά του (28) και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του. Για μία ξανθιώτικη ομάδα που έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, δύο μέρες πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τις οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές του – μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και ευλυγισίας στο ξεκίνημα – και τους ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Εκτός του τιμωρημένου Ντάνι δύο νεαροί δεν συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση. Ο Λάζαρος Γκατσολάρι ακολούθησε την θεραπεία του ενώ ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η SKODA ΞΑΝΘΗ σήμερα το βράδυ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet ενώ αύριο μετά την προπόνηση που ξεκινά στις 12:00 θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Διαιτητής

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου θα διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Τάτση Δημήτρη (ΕΠΣ Ηπείρου) – Δημητριάδη Λάζαρο (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button