Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ 1η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 21ουΑΙΩΝΑ

Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από την ελληνική λέξη γένος και το λατινικό ρήμα caedere (=φονεύω). Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής όρος δημιουργήθηκαν επίσημα (όρος διεθνούς δικαίου) μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από την ελληνική λέξη γένος και το λατινικό ρήμα caedere (=φονεύω). Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής όρος δημιουργήθηκαν επίσημα (όρος διεθνούς δικαίου) μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.

Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής με διάφορα μέσα όπως η ανεργία, η εξαντλητική εργασία η μείωση των αμοιβών και των μισθών, ο υποσιτισμός, οι μετακινήσεις, υψηλή φορολογία, κατασχέσεις περιουσιών μέχρι την   εξάλειψή της φυλής. Τα αδίστακτα αυτά οικονομικά μέτρα στοχεύουν στη μη δημιουργία της οικογένειας, οπότε μοιραία δημιουργείται περιορισμός γεννήσεων με σοβαρό αντίκτυπο στο δημογραφικό κεφάλαιο της χώρας.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι οι πρώτοι γενοκτόνοι είναι οι Ευρωπαίοι αποικιστές, αυτοί που σήμερα μιλούν για ελευθερία, για ανθρώπινα δικαιώματα. που επιβάλουν τους οικονομικούς όρους και δυσφημούν την πατρίδα μας.  Για γενοκτονία παραδείγματος χάριν, μιλούν οι επιζώντες αυτόχθονες της αμερικανικής ηπείρου, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από τους Ευρωπαίους αποίκους στα πρώτα χρόνια συγκρότησης των γαλλοισπανικοβρετανικών και Ολλανδικών αποικιών στις σημερινές ΗΠΑ, στον Καναδά κυρίως  στην Αυστραλία. και όπου αλλού πάτησαν το πόδι τους. Συμπατριώτες σας κ. Μέρκελ, ανώτεροι Γερμανοί αξιωματικοί , συμβούλευσαν τους Νεότουρκους και τους υπέδειξαν μεθόδους  και σχέδια εξολόθρευσης  των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας , Ελλήνων, Αρμενίων κλπ, Η χώρα σας κ. Μέρκελ αιματοκύλησε δύο φορές τον προηγούμενο αιώνα την ανθρωπότητα και με τη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης που βρίσκονταν υπό τη δικαιοδοσία του Χάινριχ Χίμλερ και τη φρούρηση των Ες-Ες του ναζιστικού κόμματος       οπως Άουσβιτς, Μπέλζεν, Μπούχενβαλντ, Νταχάου, Φόσενμπεργκ, Μαουτχάουζεν, Νατσβάιλερ, Νόιενγκαμε, Ράβενσμπρικ, Ζαξενχάουζεν, Τερέζιενστατ κ.ά., τα οποία άφησαν φρικιαστικές αναμνήσεις στην ανθρωπότητα και στα οποία υπολογίζεται ότι από τα περίπου 12 εκατ. άτομα που θανατώθηκαν από τις χώρες όπου εισέβαλαν οι συμπατριώτες σου  περίπου 8 εκατ. πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (άντρες, γυναίκες και παιδιά).,αυτές τις εικόνες θέλετε να επανφέρετε?

Σήμερα και πάλι, η Γερμανία σας κυρία Μέρκελ και του διευθυντηρίου σας, η χώρα της διδαχής της μίζας, SIMENS επειδή σήμερα δεν μπορεί να δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης επειδή κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, απειλεί, εκφοβίζει, δυναμιτίζει τη συνοχή, ανατρέπει προϋπολογισμούς, συντάσσει μνημόνια, ορίζει διευθυντήρια, διαλύει νοικοκυριά με απώτερο σκοπό την κατάργηση της οικογένειας, άλλωστε που ξέρετε     τι θα πει οικογένεια και τι σημαίνει η οικογένεια, ελπίζοντας πως έτσι θα διαλύσετε  και θα καταστήσετε υποχείρια των γερμανικών συμφερόντων, μέσα από μνημόνια και ντιρεκτίβες, τα έθνη που είχαν την ατυχία να «παραστρατήσουν» κατά τη δική σας και των δορυφόρων σας άποψη.

Φαίνεται όμως ότι πρέπει να είστε  ανιστόρητη, οπότε καλά θα κάνετε  να ενημερωθείτε  ότι  τόσο ο Λουδοβίκος  με το «l eta c est moi» και ο αρχιμάγειρας της παγκοσμιοποίησης Χένρυ Κίσσινγκερ είναι κακοί συμβουλάτορες σας σε ότι αφορά την Ελλάδα και πολύ περισσότερο αναχρονιστικοί. Δεν σας μίλησε κανένας κατοχικός Γερμανός ότι ο Ελληνικός λαός είναι απρόβλεπτος, η δεν έτυχε να ακούσετε το άσμα « Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» για να αλλάξετε  ρότα τόσο εσείς όσοι και τα παπαγαλάκια σας?

Κυρία Μέρκελ δεν είναι η πρώτη φορά που η πατρίδα μου η Ελλάδα βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Το κατεστημένο των δήθεν μεγάλων δυνάμεων, που τάχα φρόντιζαν για το καλό της από το 1821 και μετά, την έχουν οδηγήσει αρκετές φορές σε εθνικές καταστροφές και σε πτώχευση. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια αλλά και για να λέμε τά πράματα  με το όνομα τους δεν ήμαστε και εμείς άμοιροι ευθυνών

 Στη σύγχρονη ιστορία της η ελληνική οικονομία έχει «βαρέσει κανόνι» πέντε φορές και συγκεκριμένα το 1826, το 1843, το 1860, το 1894 και το 1932. Οι επίσημες όμως αυτές χρεοκοπίες αφορούσαν τα δημοσιονομικά μεγέθη μόνον και δεν συνοδεύθηκαν από κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου και κοινωνική αποσύνθεση. γιατί τις διαχειρίστηκαν υπεύθυνοι πολιτικοί και όχι εαυτούληδες.

    Η ειδοποιός διαφορά της σημερινής  « χρεοκοπίας»

της πατρίδας μου είναι η δραματική, μαζική εκπτώχευση του ελληνικού λαού, η βίαιη, απότομη κατάρρευση του βιοτικού του επιπέδου, η διαμόρφωση συνθηκών ανάλογων της περιόδου 1944-1949,  που πάλι εσείς οι γερμανοί ήσασταν υπεύθυνοι. Εκπτώχευση εξ αιτίας της ανεργίας και των μισθολογικών περικοπών με αποτέλεσμα να καταρρέουν τα εισοδήματα και οι δαπάνες των νοικοκυριών να εκτοξεύονται, με την πρωτοφανή φορολογική επιδρομή στην ακίνητη περιουσία (ανεξαρτήτως μεγέθους), με νομικά διαβλητούς τρόπους, έκτακτες εισφορές κλπ., που οδηγούν τα νοικοκυριά σε συνθήκες οικογενειακής και ατομικής χρεοκοπίας και εξαθλίωσης, δημιουργώντας ουρές μπροστά στους πάγκους των συσσιτίων. και αποτρέποντας τους νέους να δημιουργήσουν δικές τους οικογένειες,  Αυτή η μαζική εκπτώχευση του πληθυσμού και η μετατροπή της Ελλάδας σε πειραματόζωο δεν θα σας βγει σε καλό κυρία Μέρκελ. Σας συνιστούμε να σταματήσετε να εμφορείστε από παλαικοκομμουνιστικές αντιλήψεις μια και ζούμε σε ελεύθερη οικονομία εδώ και πολλά χρόνια. Το τείχος του Βερολίνου έπεσε και μείς σαν Έλληνας της ΕΟΚ πληρώσαμε τα όσα μας αναλογούσαν για να μην πεινάσει ο περιβόητος Γερμανικός λαός.

Ο περιορισμός των δαπανών για την παιδεία μας την υγεία μας και τις ένοπλες δυνάμεις μας δεν μας τρομοκρατούν γιατί όταν ήμασταν σκλαβωμένοι είχαμε το κρυφό σχολιό και μαθαίναμε γράμματα, και εμπλουτίζαμε με διδακτικό προσωπικό τα πανεπιστήμια σας, με Καραθεοδωρή και τόσους άλλους όπως και σήμερα ακόμη, με τα βότανα και τα γιατροσόφια αντιμετωπίζαμε την υγεία και ζήσαμε και όταν πήραμε την απόφαση να ζήσουμε ελεύθεροι το κάναμε και το πετύχαμε μόνοι μας γιατί ο λαός μας, που τόσο μισείτε, ενέπνευσε την ελπίδα, αργότερα την αυτοπεποίθηση ότι μόνοι με τις δικές μας  δυνάμεις μπορούμε να απελευθερωθούμε και το πετύχαμε ,το ίδιο θα κάνουμε και τώρα και θα περάσουμε την ατραπό και όταν μας στείλατε τους κανακάρηδες σας για βασιλείς  ελέω Θεού μας καταστρέψατεκαι πάλι,

Επειδή τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια, σας υπενθυμίζω ότι η οικονομική αφαίμαξη και εξαθλίωση ενός λαού συνιστά σύμφωνα με την απόφαση της γ! Γενικής συνέλευσης του Ο.Η.Ε. της 9ης Σεπτεμβρίου 1948 πράξη γενοκτονίας και οι σχεδιαστές και οι εκτελεστές της χαρακτηρίζονται εγκληματίες.

 

Και ότι τα όσα κατά καιρούς έχει γράψει ο τύπος  σας και τα περιοδικά σας   ΣΠΗΓΚΕΛ  και  ΦΟΚΟΥΣ, σε βάρος της πατρίδας μου και των συμπατριωτών μου, θα γίνουν το δικαστήριο του χρόνου, θα σας καταδικάσουν μαζί με τη χώρα σας και θα δικαιώσουν και θα αποκαταστήσουν την Ελλάδα γιατί διαθέτει το αληθινό, το ωραίο και προπαντός το μεγαλειώδες αφού σε όλες τις περιπτώσεις της πτώχευσης της ξεπλήρωσε τα χρέη της με το παραπάνω, ενώ εσείς ακόμη μας χρωστάτε πολεμικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, ρέστα από μίζες κλπ. Και μη σας διαφεύγει ότι μπορούμε να σας πολεμήσουμε με ειρηνικά μέσα προτρέποντας το λαό μας να μποϋκοτάρει τα όποια προϊόντα σας κυκλοφορούν στη χώρα μας κάνοντας σημαία μας το «ΟΧΙ στα γερμανικά προϊόντα ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» και όταν μειωθούν διεθνώς οι εξαγωγές σας ελάτε να ξανασυζητήσουμε και σίγουρα το ξέρετε καλύτερα από εμάς, ότι όλοι εσείς που μας κυνηγάτε ,ουσιαστικά είστε σε χειρότερη μοίρα από εμάς.

Εδώ τελειώνω, δεν θα ξανά ασχοληθώ άλλο μαζί σας γιατί δεν το αξίζετε, με ένα μικρό μάθημα ιστορίας   θυμίζοντάς σας τα λόγια του Μακρυγιάννη, και σας παρακαλώ μη με ρωτήσετε ποιος είναι αυτός, έχετε πανεπιστήμια ρωτήστε να μάθετε ,του μεγάλου και αγνού αυτού αγωνιστή του 1821, που μέσα στις λίγες του αράδες που σας αφιερώνω καθρεφτίζεται η πορεία του Έθνους μας και το μεγαλείο του Έλληνα, που αν ζούσε σήμερα θα σας απαντούσε όπως απάντησε και στο Δεριγνύ την άνοιξη του 1825.

«  … η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι ‘όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.»Το τι σημαίνουν αυτά τα λόγια το κατάλαβαν πολύ καλά οι συμπατριώτες σας που βρέθηκαν μπροστά στα οχυρά του Ρούπελ, οι περιβόητοι αλεξιπτωτιστές σας στη μάχη της Κρήτης και τα  στρατεύματά σας  στην περίοδο της βάρβαρης κατοχής σας. Και να θυμάστε ότι στη νοτιοανατολική μεριά της Ευρώπης,  έζησε   ζει και θα συνεχίζει να ζει ένας λαός που επαναλαμβάνει και θα επαναλαμβάνει εσαεί τους στίχους του ποιητή: “Ελλάς το Μεγαλείο σου Βασίλεμα δεν έχει”. 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button