ΟΛΟΤΑΧΩΣ….ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννενα στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερς του Μπεσέρα (58’) και Βίλα (82’) πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο των Πηγαδίων με τον Βλαχοδήμο να μειώνει στο 88’.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννενα στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερς του Μπεσέρα (58’) και Βίλα (82’) πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο των Πηγαδίων με τον Βλαχοδήμο να μειώνει στο 88’. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε για 7ο σερί παιχνίδι μακριά από την νίκη.

 

Οι δηλώσεις των προπονητών

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΑΣ Γιάννινα): «Έγινε ένα παιχνίδι πολύ νευρικό από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για περίπου τους ίδιους λόγους και επόμενο ήταν να μην υπάρξουν σπουδαίες φάσεις ή σπουδαίο ποδόσφαιρο. Υπήρχε δύναμη και μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία και σουτ που προήλθαν κυρίως από λάθη δικά μας στο α’ μέρος. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο μισό του αγώνα και πιστεύω ότι μετά τα δύο γκολ που πετύχαμε το βάρος του αποτελέσματος ήταν υπέρ μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην οργανωμένη ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ, μία από τις λίγες τόσο καλά οργανωμένες στην Ελλάδα.»

 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εικόνα τους που παρά το γεγονός ότι είχαν στην πλάτη του τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησαν πολύ κι αν πρέπει να τα χάνουν με τον τρόπο αυτό ας τα χάνουν. Τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε θα τα πάρουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει τις τελευταίες αγωνιστικές. Φαίνεται ότι κάτι έχουμε κάνει αγωνιστικά και το πληρώνουμε με τον τρόπο που χάνουμε τα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να πως είναι πως πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψουμε. Τα παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε, θα τα πάρουμε. Η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν είναι η ομάδα που θα κινδυνέψει.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button