“Μέσα στα σκ… η Ξάνθη”

Τους παίκτες της Ξάνθης και τον Μαρίνο Ουζουνίδη στήριξε ο Χρήστος Πανόπουλος, ωστόσο παραδέχτηκε ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

“Είμαστε μέσα στα σκ… και θα κοιτάξουμε να βγούμε. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Θα σταθώ στους φιλάθλους που για πρώτη φορά βρίζανε εμένα και τους παίκτες.

Τους παίκτες της Ξάνθης και τον Μαρίνο Ουζουνίδη στήριξε ο Χρήστος Πανόπουλος, ωστόσο παραδέχτηκε ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

“Είμαστε μέσα στα σκ… και θα κοιτάξουμε να βγούμε. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Θα σταθώ στους φιλάθλους που για πρώτη φορά βρίζανε εμένα και τους παίκτες. Όπως έχω πει σε ανύποπτο χρόνο δεν υπάρχει άνθρωπος στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να έχει προσφέρει και να μην έχει φύγει βρισμένος”, τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της Skoda μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την έβδομη στη σειρά.

Για το αν σκέφτεται την αποχώρηση από τον σύλλογο, υπογράμμισε: “Κοιτάξτε, δεν το σκέφτομαι στη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανέντιμο. Όταν η ομάδα συνέλθει και επανέλθει εκεί που πρέπει, θα το δούμε.

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι θα ήταν ανέντιμο να ρίξω την ευθύνη στον προπονητή, τον οποίο στηρίζω. Όπως και τα παιδιά, γιατί δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα για αυτή την ήττα μετά από τέτοια εμφάνιση”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button