ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με απογευματινή προπόνηση και την Παρασκευή συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ξανθιώτικη ομάδα που συνεχίζει να διαμένει στο Le Chalet, βρέθηκε στις 16:30 στα γήπεδα του προπονητηρίου της κι έπιασε… δουλειά. Τρέξιμο στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και ισορροπίας στην συνέχεια υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Παύλου Γκότση και στο δεύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια μέρος της προπόνησης την σκυτάλη πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με απογευματινή προπόνηση και την Παρασκευή συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ξανθιώτικη ομάδα που συνεχίζει να διαμένει στο Le Chalet, βρέθηκε στις 16:30 στα γήπεδα του προπονητηρίου της κι έπιασε… δουλειά. Τρέξιμο στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και ισορροπίας στην συνέχεια υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Παύλου Γκότση και στο δεύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια μέρος της προπόνησης την σκυτάλη πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 43χρονος τεχνικός της SKODA ΞΑΝΘΗ έριξε το βάρος του στην τακτική και δοκίμασε παίκτες και σχήματα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα την Κυριακή. Ο νεαρός μέσος Λάζαρος Γκατσολάρι υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πρόβλημα στο γόνατο και θα τον κρατήσει σε πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση από τον Εργοφυσιολόγο Dr. Γιώργο Ζιώγα.

Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 19/3 (16:30), 20/3 (10:30 & 17:30) και 21/3 (12:00) κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ Δημήτρης Γούτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button