Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΣΕΜΔΘ) στον Δήμο Ξάνθης

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΣΕΜΔΘ) επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ξάνθης κο Μηχάλη Στυλιανίδη.

Στον χαιρετισμό του ο κος Στυλιανίδης δήλωσε τη χαρά και την ευχαρίστησή του για την εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ του ΣΕΜΔΘ.

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΣΕΜΔΘ) επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ξάνθης κο Μηχάλη Στυλιανίδη.

Στον χαιρετισμό του ο κος Στυλιανίδης δήλωσε τη χαρά και την ευχαρίστησή του για την εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ του ΣΕΜΔΘ. Εκ μέρους του ΣΕΜΔΘ πήρε το λόγο ο κος Ερκάν ΡΟΥΣΙΑΝ, ο οποίος αφού σύστησε τα καινούρια μέλη του ΔΣ, επισημαίνοντας  την ενεργή υποστήριξη του Δήμου για εκδηλώσεις του συλλόγου κατά το πρόσφατο παρελθόν, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και ζήτησε να δεσμευθεί και για μελλοντικές συνεργασίες.

Ο πρόεδρος κος Ρουσιάν, δήλωσε ότι ο σύλλογος εκτός από μειονοτικά θέματα, ασχολείται και με ζητήματα που σχετίζονται με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας το παράδειγμα του ολοκαίνουριου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου που δώρισε ο σύλλογος στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ο κος Κουράκ (μέλος του νυν ΔΣ του συλλόγου) έδωσε ως παράδειγμα την συμμετοχή του συλλόγου στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Νομαρχία Ξάνθης με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης,με θέμα την “Οικονομική Κρίση και Ευάλωτες Ομάδες“, και έδωσε το μήνυμα ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να συνεισφέρει για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Τέλος, ο κος Στυλιανίδης από τη μεριά του δήλωσε ότι τέτοιες δραστηριότητες είναι πάντοτε επωφελής για την κοινωνία και ευχήθηκε στο ΔΣ του συλλόγου κουράγιο, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button