Από τις 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία

Το Ινστιτούτο Εργασίας/ΓΣΕΕ ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ.  Το πρόγραμμα αφορά στην πρόσληψη 944 ατόμων στο Νομό Ξάνθης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μήνες.

Το Ινστιτούτο Εργασίας/ΓΣΕΕ ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ.  Το πρόγραμμα αφορά στην πρόσληψη 944 ατόμων στο Νομό Ξάνθης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μήνες. Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο είναι 25€ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625€ μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται  για την κατατομή των θέσεων εργασίας , τους όρους της προκήρυξης και να προμηθευτούν το απαραίτητο υλικό (αίτηση, οδηγίες αίτησης)  στα εξής σημεία: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ξάνθης, ΚΕΠ Γενισέας Δήμου Αβδήρων και Δημαρχείο Σμίνθης, από την Πέμπτη 23  μέχρι Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 ώρες 9:00 – 15:00. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το ενημερωτικό υλικό στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  1. www.ineamthr.gr (Ινστιτούτο Εργασίας/ΓΣΕΕ παράρτημα Αν. Μακεδονίας Θράκης.
  2. www.epanad.gov.gr (Υπηρεσίες Διαχείρισης Ε.Π Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού)
  3. www.asep.gr (Ανώτατο Συμβούλιο επιλογής Προσωπικού)

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει την 29η Φεβρουαρίου και λήγει την 9η Μαρτίου 2012.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button