ΠΑΛΕΨΕ, ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Άξιζε καλύτερης τύχης η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρά την καλή αγωνιστική της εικόνα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0.

Άξιζε καλύτερης τύχης η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρά την καλή αγωνιστική της εικόνα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0. Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο 78ο λεπτό από τον Τοτσέ, στο 89’ από τον Καραγκούνη και στο 92’ από τον Πετρόπουλο με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να γνωρίζει την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

 

 

Περιγραφή αγώνα

Με αλλαγές παρέταξε την SKODA ΞΑΝΘΗ ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Βάλλας και Ντάνι ήταν τιμωρημένοι ενώ στον πάγκο έμεινε ο Μαρσελίνιο. Φανέλα βασικού πήραν Στάσιακ – Μάνταλος ενώ επέστρεψε και ο Μάουρο Πόι από tην τιμωρία του. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν απείλησε την εστία του Βιβιανί ενώ η SKODA ΞΑΝΘΗ στην κόντρα επίθεση προσπάθησε να πετύχει γκολ αλλά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ξανθιώτικη ομάδα ήταν πιο επιθετική και απείλησε με τον Εντιμάρ δύο φορές, με τον Μαρκόφσκι και τον Πόι μέχρι το 60ό λεπτό απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έκανε την πρώτη του αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης. Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα και ευκαιρίες με την SKODA ΞΑΝΘΗ να θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό από την αναμέτρηση αυτή. Ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε να πετύχει το 1-0 με τον Τοτσέ στο 78’ μετά από ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου. Νταρμπιόν και Σουάνης στη συνέχεια μπήκαν στο παιχνίδι όμως ο Καραγκούνης που ήρθε κι αυτός από τον πάγκο πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-0. Ο Πετρόπουλος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Φάσεις – Γκολ

Στο 12′ πάσα συρτή του Βλαχοδήμου ο Μαρκόφσκι μέσα στην περιοχή υπό την πίεση του Μπίαρσμιρ δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας.
Στο 17′ η κεφαλιά του Κλέιτον πέρασε άουτ.
Στο 25′ άστοχο το σουτ του Κλέιτον.
Στο 39′ σέντρα παράλληλη του Σπυρόπουλου πέρασε απ’ όλους.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ που όμως δεν βρήκε τον στόχο.
Στο 50′ το σουτ του Βλαχοδήμου από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
Στο 51′ ο Μαρκόφσκι πήγε να επωφεληθεί και να κλέψει την μπάλα πριν διώξει ο Καρνέζης όμως η μπάλα σταμάτησε στο πόδι του τερματοφύλακα.
Στο 53′ καλή εκτέλεση φάουλ του Εντιμάρ απέκρουσε στην γωνία του ο Καρνέζης.
Στο 62′ ο Εντιμάρ έκανε το αριστερό σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 65′ ο Βιβιανί απέκρουσε το κοντινό σουτ του Πετρόπουλου σε κόρνερ.
Στο 67′ μεγάλη ευκαιρία για την SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Μαρσελίνιο να δίνει την ασίστ στον Μαρκόσφκι αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ!
Στο 69′ την παράλληλη του Κλέιτον δεν άλλαξαν την πορεία της μπάλας οι Τοτσέ – Πετρόπουλος.
Στο 71′ η εντυπωσιακή ενέργεια του Βασιλακάκη σταμάτησε στον τερματοφύλακα!
Στο 73′ το σουτ του Μαρσελίνιο κόντραρε στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και μπλόκαρε ο Καρνέζης.
Στο 78′ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε την ατομική προσπάθεια και ο Τότσε από κοντά πέτυχε το 1-0.
Στο 86′ ο Καραγκούνης έκανε το άστοχο σουτ.
Στο 89′ ο Καραγκούνης με φάουλ πέτυχε το 2-0.
Στο 92′ ο Πετρόπουλος με σουτ πέτυχε το 3-0.

Διαιτητές

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Α’ Βοηθός: Γκάγκας Δημήτρης (ΕΠΣ Λάρισας)
Β’ Βοηθός: Γουργιώτης Σπυρίδων (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
4ος Διαιτητής: Θάνος Δημήτρης (ΕΠΣ Γρεβενών)
Κίτρινες: 26′ Μάνταλος, 55′ Κλέιτον, 69′ Μαρσελίνιο, 76′ Χριστοδουλόπουλος, 87′ Στάσιακ.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Καρνέζης, Σαριέγκι, Βιτόλο (62′ Πετρόπουλος), Τοτσέ, Ζεκά, Μπίαρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Μαυρίας (46′ Χριστοδουλόπουλος), Κλέιτονν (73′ Καραγκούνης).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Στάσιακ, Πόι (80′ Σουάνης), Βασιλακάκης (80′ Νταρμπιόν), Φλίσκας, Μάνταλος (63′ Μαρσελίνιο), Βλαχοδήμος, Μαρκόφσκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button