Στην τελική ευθεία

Τελευταία απογευματινή προπόνηση πριν τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής είχαμε για την SKODA ΞΑΝΘΗ την Παρασκευή. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στις 16:00 ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης που αφορούσαν ταχύτητα και εκρηκτικότητα και στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε παίκτες και σχήματα προσπαθώντας να βρει τις «λύσεις» στις απουσίες των Ρικάρντο Ντάνι και Σπύρου Βάλλα.

Τελευταία απογευματινή προπόνηση πριν τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής είχαμε για την SKODA ΞΑΝΘΗ την Παρασκευή. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στις 16:00 ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης που αφορούσαν ταχύτητα και εκρηκτικότητα και στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε παίκτες και σχήματα προσπαθώντας να βρει τις «λύσεις» στις απουσίες των Ρικάρντο Ντάνι και Σπύρου Βάλλα. Για το Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση (10:30) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19:30).
Τέλος με την ομάδα Κ-20 θα αγωνιστεί ο νεαρός τερματοφύλακας Μιχάλης Ζαρόπουλος και ο διεθνής στόπερ με την Νέων Δημήτρης Γούτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button