ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ν. Ξάνθης θεώρει υποχρέωση του να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων και τον Διαδριατικό Αγωγό (Trans Adriatic Pipeline – TAP) για την εγκατάσταση  στην παραλία Αβδήρων και στη  θέση Λεύκιππος  της  ράμπας  ανεμπόδιστης προσέλευσης στην θάλασσα (SEATRAC)που τόσο σημαντικό είναι  για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ν. Ξάνθης θεώρει υποχρέωση του να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων και τον Διαδριατικό Αγωγό (Trans Adriatic Pipeline – TAP) για την εγκατάσταση  στην παραλία Αβδήρων και στη  θέση Λεύκιππος  της  ράμπας  ανεμπόδιστης προσέλευσης στην θάλασσα (SEATRAC)που τόσο σημαντικό είναι  για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα.  Ενημερώνουμε όλα  μέλη του Σωματείου μας  καθώς και όλα τα άτομα με αναπηρία του νομού μας, ότι ετέθη σε λειτουργία, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε όλους για πρόσβαση στη θάλασσα όλο το καλοκαίρι.

Τηλεχειριστήριο για την χρήση του SEATRAC υπάρχει στην καντίνα που λειτούργει στη  θέση Λεύκιππος. Ακόμη προμήθεια προσωπικού τηλεχειριστήριου το όποιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο για όλα τα μέρη της Ελλάδος που διαθέτουν SEATRAC γίνεται από το Σωματείο μας

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945800221

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

      Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Ιωάννης Κουρπαλίδης                                             Στυλιανός Θεοφυλάκης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button