Ολα μηδέν στα Πηγάδια

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του γηπέδου SKODA ΞΑΝΘΗ Arena μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν τα αήττητα σερί τους παίρνοντας από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Περιγραφή αγώνα

Έλλειπαν οι μεγάλες ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Πηγαδίων μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του ΠΑΟΚ.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του γηπέδου SKODA ΞΑΝΘΗ Arena μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν τα αήττητα σερί τους παίρνοντας από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Περιγραφή αγώνα

Έλλειπαν οι μεγάλες ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Πηγαδίων μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του ΠΑΟΚ. Οι δύο αντίπαλοι έριξαν το βάρος στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη κατοχής μπάλας – μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά – και την ξανθιώτικη ομάδα να κρατά εύκολα μακριά από την εστία του Βιβιανί τους αντίπαλους ψάχνοντας παράλληλα τους χώρους μπροστά για να δημιουργήσει προβλήματα. Ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος σε ένα διάστημα από το οποίο απουσίαζαν οι συγκινήσεις.
Στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ μπήκε πιο αποφασιστικά και έδειξε διάθεση να αναλάβει πιο ενεργητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Είχε την κατοχή της μπάλας, ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα αλλά και από το δεύτερο ημίχρονο απουσίαζαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν να κάνουν τις δικές τους κινήσεις. Ο Μαρσελίνιο στο 71’ είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε για μία ξανθιώτικη ομάδα που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μισό του αγώνα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 90’ θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους αλλά το 0-0 σφράγισε την αναμέτρηση.

Φάσεις

Στο 12′ ο Ντάνι κόντραρε το σουτ του Σαλπιγγίδη και ο Βιβιανί μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 15′ το αδύναμο σουτ του Γκαρσία μπόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 18′ το καλό φάουλ του Μάνταλου πέρασε από Μαρκόφσκι και Βάλλα χωρίς να μπορέσουν να προωθήσουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 38′ η παράλληλη σέντρα από αριστερά του Λίνο βρήκε στα πόδια του Βάλλα προ του Αθανασιάδη και πέρασε κόρνερ.
Στο 56′ το φάουλ του Εντιμάρ προκάλεσε σύγχιση αλλά μετά την απόκρουση του Γλύκου αιφνιάστηκαν οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Στο 63′ άστοχη η κεφαλιά του Αθανασιάδη.
Στο 71′ ο Βλαχοδήμος πάσαρε στον Μαρσελίνιο κι αυτός από πλάγια κοντινή θέση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.
Στο 83′ το σουτ του Σαλπιγγίδη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 90′ ο Ρομπέρ έκανε την σέντρα ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητές

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Α’ Βοηθός: Ευθυμιάδης Δαμιανός (ΕΠΣ Πιερίας)
Β’ Βοηθός: Φραγκιαδάκης Λεωνίδας (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
4ος Διαιτητής: Κομίνης Γιώργος (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: 55′ Σνάουτσνερ, 57′ Μαλεζάς, 68′ Εντιμάρ, 79′ Μπέρτος.

Συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης (75′ Νταρμπιόν), Μάνταλος (65′ Βλαχοδήμος), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (88′ Καζάκης).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σνάουτσερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, Ίβιτς (63′ Γιάννου), Γκαρσία, Λαζαρ, Σαλπιγγίδης (88′ Ρομπέρ), Λίνο, Αθανασιάδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button