Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Είδα το μεσημέρι της  Πρωτοχρονιάς στο MEGA (παρόλο που δε βλέπω τηλεόραση γιατί κάπου διάβασα ότι “η ζωή αρχίζει μόλις κλείσει την συσκευή της τηλεοράσεως”) τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δέχεται ευχές από τους Πολιτικούς και Πνευματικούς ταγούς της Χώρας  (ντρέπονται να πουν της Πατρίδος και χρησιμοποιούν τις λέξεις “Χώρα” “αυτός ο τόπος” και άλλες …δημοκρατικές και προοδευτικές εκφράσεις). Χαμογελαστοί όλοι, με τα ατσαλάκωτα κουστούμια τους “εχαριεντίζοντο” με τον κ. Πρόεδρο ευχόμενοι “Αίσιον και Ευτυχές το Νέον Έτος”.

Είδα το μεσημέρι της  Πρωτοχρονιάς στο MEGA (παρόλο που δε βλέπω τηλεόραση γιατί κάπου διάβασα ότι “η ζωή αρχίζει μόλις κλείσει την συσκευή της τηλεοράσεως”) τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δέχεται ευχές από τους Πολιτικούς και Πνευματικούς ταγούς της Χώρας  (ντρέπονται να πουν της Πατρίδος και χρησιμοποιούν τις λέξεις “Χώρα” “αυτός ο τόπος” και άλλες …δημοκρατικές και προοδευτικές εκφράσεις). Χαμογελαστοί όλοι, με τα ατσαλάκωτα κουστούμια τους “εχαριεντίζοντο” με τον κ. Πρόεδρο ευχόμενοι “Αίσιον και Ευτυχές το Νέον Έτος”. Ο Ελληνικός Λαός θα περίμενε να υποβάλλουν όλοι τις παραιτήσεις τους και να ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τους προδομένους  Έλληνες , για να καταλαγιάσουν λίγο την οργή τους.

Πού να βρουν όμως όλοι αυτοί οι φαύλοι, οι απατεώνες και οι δυνάστες του Λαού την ευαισθησία να ζητήσουν συγγνώμη, όταν μάλιστα, πέρασε προσωρινά ο κίνδυνος να τους λιντσάρουν  οι  “αγανακτισμένοι” νεόπτωχοι Έλληνες, αφού τους διέλυσαν με τα χημικά των ….. δημοκρατικών ΜΑΤ.

Τώρα, άκουσον άκουσον, προετοιμάζονται για εκλογές σε 2-3 μήνες και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Από την “φιέστα” απουσίασε ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ  και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, ο γεννηθείς όχι σε φάτνη αλλά στο Saint Paul  της Μινεσότας Τζέφρυ, ίσως γιατί φοβήθηκε τη γιούχα και τις μούντζες των …πρώην οπαδών του.

Αυτά συμβαίνουν αγαπητοί μου στην Ελλάδα του 2012, στην χώρα που με μηδέν (0) εξωτερικό χρέος το ’74, έφτασε σήμερα χάρις στις …”φιλότιμες προσπάθειες” όλων των Κομμάτων, των Golden Boys, των τραπεζιτών και το κάθε λογής φοροφυγάδων και απατεώνων να χρωστάει 380δις Ευρώ να οδηγηθεί η Πατρίδα μας στον Εθνικό εξευτελισμό και να πορεύονται τώρα στον Γολγοθά οι Έλληνες.

Ανέθεσαν οι “σοφοί” στον …τραπεζίτη Παπαδήμο να “καλμάρει τα πράγματα”, κι’ αυτός όμως όπως δήλωσε ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας  στους δημοσιογράφους “δέχεται πόλεμο”!!.

Έβαλαν οι “αρμόδιοι” και τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Προβόπουλο να τρομοκρατήσει τους Έλληνες με τις δηλώσεις του ότι: “αν επιστρέψουμε στην δραχμή θα καταστραφούμε γιατί δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα σχολεία κτλ και ο Στρατός δεν θα μπορεί να κινεί τα οχήματα του λόγω ελλείψεως  καυσίμων”!!

Έτσι όλα “βαίνουν καλώς” όπως προγραμματίστηκαν και μεθοδεύτηκαν από το εσωτερικό και το εξωτερικό (“ως αρχική σχεδίαση” λέγαμε στην Στρατιωτική ορολογία) και περιμένουμε εντός των ημερών τους “επιστήμονες” της Τρόικας  για να εισηγηθούν κι’ άλλες μειώσεις , μισθών – συντάξεων , κι’ άλλες περικοπές δαπανών, κι’ άλλες απολύσεις εργαζομένων.

Πλησιάζει  άλλωστε ο καιρός για την επόμενη δανειοδότηση πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ , για την οποία δε θα χρειαστούν μόνο οι υπογραφές των Αρχηγών των Κομμάτων αλλά και “βεβαίωση του γνήσιου υπογραφής τους” καθώς και “πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων” για τον καθένα.

Ο Γέρος της Δημοκρατίας Γ. Παπανδρέου έλεγε κάποτε: “τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες” κι’ όμως οι Νεοέλληνες δεν τολμούν!!

Ο νοών νοείτω…..

 

Αντ/γος  ε.α.

Νικόλαος Φωτιάδης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button