ΣΟΚΟΛΑΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΓΕΝΙΣΕΑΣ !!

Το ΕΕΕΕΚ Γενισέας επισκέφτηκε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης, στα πλαίσια των Xριστουγεννιάτικων εορτών, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόσφεραν σοκολάτες γλυκά και δώρα στους μαθητές του εκπαιδευτικού κέντρου.

Το ΕΕΕΕΚ Γενισέας επισκέφτηκε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης, στα πλαίσια των Xριστουγεννιάτικων εορτών, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόσφεραν σοκολάτες γλυκά και δώρα στους μαθητές του εκπαιδευτικού κέντρου. Οι “ειδικοί της σοκολάτας” δημιούργησαν μια πραγματικά “γλυκιά” ατμόσφαιρα, επιδεικνύοντας την τέχνη τους.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΕΕΕΚ αφού παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την διαδικασία παρασκευής σοκολατένιων εδεσμάτων απόλαυσαν ένα πραγματικό σοκολατοπάρτυ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες οι μαθητές και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Γενισέας εντείνουν τις προσπάθειες παρουσίασης των επιτευγμάτων τους ως απόρροια  της ουσιαστικής συμμετοχής τους στην επαγγελματική κατάρτιση που τους προσφέρεται.

Προς αυτήν την κατεύθυνση διοργανώνουν εορταστικά bazaar, συμμετοχές σε εκδηλώσεις, διοργάνωση επισκέψεων κα.

Η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εορτών αποτελεί πατροπαράδοτα μια μοναδική ευκαιρία επίδειξης ανθρωπιάς, κατανόησης και συμπαράστασης στα ΑΜΕΑ αλλά και τον συνάνθρωπο ευρύτερα.

Ο διευθυντής του σχολείου Μ. Ψωμακέλης αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι της “σοκαλοτο εκδήλωσης” ευχαρίστησαν τους Ξανθιώτες επαγγελματίες για την ανιδιοτελή προσφορά και την ευαισθησία τους απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button