Ο Χ Ι ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κύριε Δήμαρχε, με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φώς στον Ημερήσιο Καθημερινό Τύπο της Ξάνθης (δηλώσεις και αναφορές σχετικά με δεύτερη ημέρα λειτουργίας λαϊκής αγοράς στην πόλη της Ξάνθης) , καταθέτουμε την παρούσα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης , ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ,ως προς το ζήτημα της λειτουργίας και δεύτερου παζαριού στην πόλη της Ξάνθης , απαντά:

   Κύριε Δήμαρχε,


με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φώς στον Ημερήσιο Καθημερινό Τύπο της Ξάνθης (δηλώσεις και αναφορές  σχετικά με δεύτερη ημέρα λειτουργίας λαϊκής αγοράς στην πόλη της Ξάνθης) , καταθέτουμε την παρούσα.


   Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης ,  ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ,ως προς το  ζήτημα της λειτουργίας και δεύτερου παζαριού στην πόλη της Ξάνθης , απαντά:


ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΛΕΜΕ,


Ο Χ Ι


ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


  Παρακαλούμε ,να εφαρμοσθεί η ισχύουσα Νομοθεσία για εξασφάλιση των Νόμιμων Ξανθιωτών Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς μας.


  Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, βλέποντας το πρόβλημα να πλησιάζει, εδώ και  ενάμισι χρόνο και συχνά στο μακρύτερο παρελθόν, απευθυνθήκαμε στους  Δήμους του Νομού  Ξάνθης, στο Τμήμα Εμπορίου , στον Αστυνομικό Διευθυντή , ακόμη και μέσω της Ομοσπονδίας μας, με επιστολές και προσωπικές παραστάσεις ζητώντας το αυτονόητο.


  Να προασπισθούν τα σύννομα συμφέροντα των Ξανθιωτών μικροπωλητών και κατ΄ επέκταση και δικά μας, όπως αυτά προέκυψαν.


  Η μαζική είσοδος παράνομων ανεξέλεγκτων  μικροπωλητών  ημεδαπών και αλλοδαπών αφαιρεί εισόδημα  από  όλους μας  , κυρίως δε από του Ξανθιώτες Νόμιμους Μικροπωλητές , με αποτέλεσμα να μην αρκεί η μία ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.


   Εάν δεν εφαρμοσθεί ο Νόμος που αφορά στις λαϊκές τώρα και την δεύτερη ημέρα λειτουργίας  θα έχουμε τα ίδια φαινόμενα και πάει λέγοντας. Θα πληρώνουμε φόρους εμείς οι Ξανθιώτες για να έχουμε οικονομική αιμορραγία λόγω  ολιγωρίας ως προς την εφαρμογή  Νόμου.


  Αναμένοντας δικές σας ενέργειες.


Με τιμή για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ευθύμιος Μίλκογλου


Ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Αλεξόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button