ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Κάθε μέρα 9, 11 και 1 το μεσημέρι τοπική ενημέρωση με τον Κοσμά Γεωργιάδη από το Ράδιο Αρβύλα 88,8 fm. Συντονιστείτε…

*Κάθε μέρα 9, 11 και 1 το μεσημέρι τοπική ενημέρωση με τον Κοσμά Γεωργιάδη από το Ράδιο Αρβύλα 88,8 fm.


Συντονιστείτε…


 



*Χωρίς Ραντζίσκι αλλά με αισιοδοξία την Κυριακή η Ξάνθη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Το παιχνίδι θα μεταδώσει ζωνταντά στις 16.45  το supersport.


 



*Τον  “ΑΓΩΝΑ” μπορείτε να τον βρείτε στα περίπτερα Τιφτίκογλου (κεντρική πλατεία), News Stand (κεντρική πλατεία), περίπτερο στην Αγροτική Τράπεζα, Αν. Δημητρίου δίπλα στο ΠΡΟΠΟ Αρσενη και στην Κυψέλη απέναντι από τα ΣΟΑ.


 



*Τσουχτερό το κρύο το Σαββατοκύριακο στο Νομό μας.


Το θερμόμετρο το πρωί της Δευτέρας στην πόλη της Ξάνθης θα δείχνει -6.


Ασπρη μέρα όμως πότε θα δούμε;


 



*Σήμερα και ώρα 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Νατάσα” θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.


Θα κοπεί η βασιλόπιτα των σωματείων της δύναμής της.


 



*Τη Δευτέρα 18 του μηνός θα επισκεφθεί την πόλη μας κλιμάκιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερσμού με επικεφαλής τους βουλευτές Αστέριο Ροντούλη και Ηλία Πολατίδη όπου θα επισκεφθούν τα συνεταιριστικά εργοστάσια του Νομού μας.


 



*Το περίγραμμα των αλλαγών που θα προωθήσει η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό θα δώσει ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής την Παρασκευή στη Βουλή, δύο ημέρες μετά τη 24ωρη απεργία των συνδικάτων.


 



*Τέσσερις Ρουμάνοι, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης μετά από συλλογή, αξιολόγηση, αξιοποίηση πληροφοριών και συνεργασία από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης. 


Οι συλληφθέντες, διαμένοντας κατά καιρούς σε διάφορα ξενοδοχεία της περιοχής Αν. Μακεδονίας και Θράκης, διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές. 


Η γυναίκα συνελήφθη στο σπίτι της στην Κομοτηνή χθες το απόγευμα, ενώ νωρίς το μεσημέρι είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί στην Καβάλα οι τρεις άνδρες έχοντας στην κατοχή τους δύο πτυσσόμενα στιλέτα.


Στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν δύο βαλίτσες που περιείχαν μεγάλο αριθμό αντικειμένων (προσωπικών ειδών) και τιμαλφών που είχαν αφαιρέσει οι δράστες σε Ξάνθη, Δράμα και Αλεξανδρούπολη.


Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ οι δράστες θ’ αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button