Απογευματινή προπόνηση

 

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας και την Πέμπτη. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για τις ασκήσεις τους στις 15:30. Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τις ασκήσεις συναρμογής ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε ομάδες σε γκρουπ και ακολούθησαν διαδοχικά «διπλά» σε αγωνιστικά τετράγωνα.

 

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας και την Πέμπτη. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για τις ασκήσεις τους στις 15:30. Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τις ασκήσεις συναρμογής ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε ομάδες σε γκρουπ και ακολούθησαν διαδοχικά «διπλά» σε αγωνιστικά τετράγωνα. Εκτός από τους διεθνείς Μάνταλο, Βλαχοδήμο, Λοντίγκιν και Αλτιπαρμακόφσκι που απουσιάζουν, ατομικό πρόγραμμα υπήρξε για τον Μπογκντάν Μάρα και τον Σταύρο Σταθάκη.
Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες μέρες και στην Ξάνθη ίσως να αλλάξουν τον τόπο διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού με την ομάδα των Νέων. Το παιχνίδι προετοιμασίας που θα γίνει το Σάββατο στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena αλλά αν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες (βροχή) τότε το φιλικό θα γίνει στο προπονητήριο της ομάδας για να μην επιβαρυνθεί η άριστη κατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Κλήρωση κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση κυπέλλου ΟΠΑΠ για την 2η, 3η και 4η φάση του θεσμού. Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα τεθεί αντιμέτωπη (εκτός έδρας) με τον νικητή του ζευγαριού Ποντίων Κατερίνης – Βύζαντα Μεγάρων σε μία αναμέτρηση που θα γίνει στις 21 του Δεκέμβρη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button