Επιστροφή στις επιτυχίες

 

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague στο τελικό 1-0 επί της Κέρκυρας. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς στο 49ο λεπτό πετυχαίνοντας το «χρυσό» γκολ.

 Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague στο τελικό 1-0 επί της Κέρκυρας.

 

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague στο τελικό 1-0 επί της Κέρκυρας. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς στο 49ο λεπτό πετυχαίνοντας το «χρυσό» γκολ.

 Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague στο τελικό 1-0 επί της Κέρκυρας. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς στο 49ο λεπτό πετυχαίνοντας το «χρυσό» γκολ. Από το 65’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ντάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 Περιγραφή αγώνα

 Από το πρώτο ημίχρονο μόνο το γκολ έλλειπε στον αγώνα των Πηγαδίων. SKODA ΞΑΝΘΗ και Κέρκυρα μετά τα πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο είχαν ένα εκρηκτικό διάστημα στη συνέχεια με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αρχικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμο έφτασαν κοντά στο άνοιγμα τους σκορ όμως έχασαν τις καλές στιγμές και ταυτόχρονα την ευκαιρία να βάλουν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια η Κέρκυρα ήταν αυτή που απείλησε με τους Γκουστάβο, Ιωάννου, Οσμάν χωρίς ωστόσο να σκοράρει. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 21’ ο Βενέτης απομάκρυνε την σέντρα του Βλαχοδήμου την τελευταία στιγμή στην τελευταία μεγάλη στιγμή του α’ μέρους. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αυτό που δεν είχαν τα πρώτα 45 λεπτά. Με ένα γκολ. Ο Μπέρτος στο 48’ με όμορφη πάσα άνοιξε στον Πόι κι αυτός με σέντρα βρήκε τον Μαρκόφσκι που από κοντά σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το 65ο λεπτό η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε επιβάλλει τον ρυθμό της δημιουργώντας κι άλλες δύο καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Όμως στο 65’ ο Ρικάρντο Ντάνι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι και αποβλήθηκε, αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες στην αναμέτρηση. Ωστόσο μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε στις νίκες και τους τρεις βαθμούς.

 

Φάσεις – γκολ

Στο 6′ η πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρία για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο Μαρκόφσκι από κοντά αρχικά και ο Μαρσελίνιο στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκαλίνοβιτς στις κλασικές ευκαιρίες! Στο 9′ ο Πόι έφυγε στην κόντρα και ο Βλαχοδήμος μόνος αστόχησε στο τετ α τετ. Στο 12′ σέντρα του Χαμπλ κεφαλιά άστοχη του Ιωάννου. Στο 17′ καλό σουτ του Γκουστάβο στην κλειστή γωνία του Βιβιανί, απέκρουσε ο Γάλλος γκολκήπερ σε κόρνερ. Στο 18′ ο Οσμάν έκανε το σουτ και ο Κομεσίδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή! Στο νέο κόρνερ ο Ιωάννου από κοντά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 21′ ο Βενέτης πριν την γραμμή έδιωξε την σέντρα του Βλαχοδήμου πριν αυτή φτάσει στον Πόι! Στο 39′ σουτ του Μαρσελίνιο από πλάγια άουτ. Στο 49′ ο Πόι έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μαρκόφσκι με προβολή από κοντά πέτυχε το 1-0.
Στο 53′ σέντρα του Γραμμόζη ο Μπέρτος πρόλαβε τον Αγρίτη κι έδιωξε την μπάλα. Στο 58′ σέντρα Μπέρτου κεφαλιά Πόι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 60′ ατομική ενέργεια Βλαχοδήμου και σουτ λίγο άουτ.

 

 SKODA ΞΑΝΘΗ:

Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης, Πόι (84′ Καζάκης), Μαρσελίνιο (58′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι (68′ Φλίσκας), Ντάνι.

 

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (70′ Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (55′ Μετίν), Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (35′ Μαζνόφ).

 

 

  

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button