Επαινοι και χρηματικά βραβεία στους πρώτους του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης

Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις, η μία στη Σταυρούπολη και η άλλη στην Ξάνθη.

Η εκδήλωση της Σταυρούπολης θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του σχολικού Συγκροτήματος του Γυμνασίου και Λυκείου κατά την οποία, θα απονεμηθούν έπαινοι και χρηματικά βραβεία στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, σε όλους τους αριστούχους (συνολικά 12), στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές.

Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις, η μία στη Σταυρούπολη και η άλλη στην Ξάνθη.

Η εκδήλωση της Σταυρούπολης θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του σχολικού Συγκροτήματος του Γυμνασίου και Λυκείου κατά την οποία, θα απονεμηθούν έπαινοι και χρηματικά βραβεία στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, σε όλους τους αριστούχους (συνολικά 12), στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές. Η απονομή των βραβείων γίνεται για δέκατη συνεχή σχολική χρονιά με χρηματοδότηση του δημοσιογράφου-συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη.

Η εκδήλωση της Ξάνθης θα γίνει επίσης την ίδια μέρα Παρασκευή στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα της  Δημοτικής Πινακοθήκης στην παλιά πόλη της Ξάνθης και αφορά την παρουσίαση του βιβλίου μου ” Τα Κομνηνά της Ξάνθης”, η ιστορία και ο πολιτισμός τους μέσα από παλιές φωτογραφίες, έγραφα, ντοκουμέντα και δημοσιεύματα του Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button