20 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας

Σήμερα 10 Οκτωβρίου 2011, συμπληρώνονται 20 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας της ξανθιώτικης ομάδας με την εταιρία SKODA. Στις 10 Οκτωβρίου 1991 η ΒΙΑΜΑΡ προβαίνοντας σε μία πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, δίνοντας παράλληλα και το όνομά της: SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο τότε Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. κος. Θόδωρος Κοκκάλας έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΜΑΡ κο.

Σήμερα 10 Οκτωβρίου 2011, συμπληρώνονται 20 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας της ξανθιώτικης ομάδας με την εταιρία SKODA. Στις 10 Οκτωβρίου 1991 η ΒΙΑΜΑΡ προβαίνοντας σε μία πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, δίνοντας παράλληλα και το όνομά της: SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο τότε Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. κος. Θόδωρος Κοκκάλας έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΜΑΡ κο. Χρήστο Πανόπουλου και η SKODA ΞΑΝΘΗ με αργά αλλά σταθερά βήματα έγραψε και συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα νέα της προπόνησης

Κάτω από χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της SKODA ΞΑΝΘΗ την Δευτέρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού πρώτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην συνέχεια οι τελευταίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την επόμενη αναμέτρηση που είναι την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων των Σκοπίων έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Εθνική Σερβίας στο τελικό 1-1. Αντίθετα στο Μινσκ βρίσκονται οι Πέτρος Μάνταλος, Γιούρι Λοντίγκιν και Παναγιώτης Βλαχοδήμος όπου την Τρίτη αγωνίζονται με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδος κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Λευκορωσίας.
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (10/10) ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button