«Όλα υπέροχα!»

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ Στεφάν Νταρμπιόν πραγματοποιήθηκε η διπλή προπόνηση της Τετάρτης. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος χαφ αφού γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το προσωπικό της ομάδας στη συνέχεια έβαλε τα… ρούχα της δουλειάς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στο περιθώριο των πρώτων του ασκήσεων με την ξανθιώτικη φανέλα δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι υποδομές που υπάρχουν εδώ είναι υπέροχες και πραγματικά με εντυπωσίασαν.

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ Στεφάν Νταρμπιόν πραγματοποιήθηκε η διπλή προπόνηση της Τετάρτης. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος χαφ αφού γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το προσωπικό της ομάδας στη συνέχεια έβαλε τα… ρούχα της δουλειάς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στο περιθώριο των πρώτων του ασκήσεων με την ξανθιώτικη φανέλα δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι υποδομές που υπάρχουν εδώ είναι υπέροχες και πραγματικά με εντυπωσίασαν. Νιώθω πολύ καλά που σε λίγο καιρό θα είμαι πανέτοιμος να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Στην Ξάνθη βρήκα κι έναν παλιό μου φίλο, τον Βιβιανί τον οποίο τον γνωρίζω πριν ακόμη έρθουμε στην Ελλάδα. Όλα μοιάζουν υπέροχα κι ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο.»
Μοναδικές απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αυτές των Σπύρου Βάλλα και Θόδωρου Βασιλακάκη που γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά ασκήσεις συναρμογής το πρωί ενώ το απόγευμα σειρά είχε η τακτική και τα παιχνίδια με την μπάλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button