Υπάρχει “χημεία” στην ομάδα

Συνεχίζει τις ουσιαστικές εμφανίσεις του στην επίθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ από πέρσι τον Γενάρη που επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Ο Βλάσης Καζάκης που πρόσφατα συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές στον ξανθιώτικο σύλλογο φιλοξενείται από το επίσημο site της ομάδας και μιλάει για την φετινή σαιζόν…

 

Μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει αποκτήσει 4 βαθμούς.

Συνεχίζει τις ουσιαστικές εμφανίσεις του στην επίθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ από πέρσι τον Γενάρη που επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Ο Βλάσης Καζάκης που πρόσφατα συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές στον ξανθιώτικο σύλλογο φιλοξενείται από το επίσημο site της ομάδας και μιλάει για την φετινή σαιζόν…

 

Μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει αποκτήσει 4 βαθμούς. Είναι ικανοποιητική η συγκομιδή;
Θα χαρακτήριζα την βαθμολογική συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών μέτρια. Σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και άδικη.

Θεωρείς ότι τα παιχνίδια υψηλού βαθμού δυσκολίας έχουν περάσει για την ομάδα;
Πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο και κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα. Αυτό έδειξαν τουλάχιστον οι μέχρι σήμερα αγώνες. Κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα έχει τις δικές του δυσκολίες. Σαν SKODA ΞΑΝΘΗ είχαμε συνεχόμενα δύσκολα ματς με δυνατούς αντιπάλους κάτι που δεν ήταν και ότι πιο εύκολο. Μέχρι στιγμής όμως από την σειρά των πρώτων πέντε αγώνων πέρα από τους τέσσερις βαθμούς έχουμε κερδίσει εμπειρίες και ταυτόχρονα δύναμη κι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Ποιο αποτέλεσμα σε «στεναχώρησε» περισσότερο;
Η ήττα από τον Ολυμπιακό. Στην ιστορία μας σαν SKODA ΞΑΝΘΗ ποτέ δεν έχουμε κερδίσει μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και θα ήταν μία ιστορική νίκη από αυτή την άποψη. Συν τοις άλλοις ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά μας πλήγωσε πολύ.

Κάθε χρονιά όλες οι ομάδες προσπαθούν να παρουσιαστούν διαφορετικές προς το καλύτερο. Φέτος και μέχρι στιγμής τα σχόλια που έχει αποκτήσει η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι πολύ θετικά…
Αδιαμφισβήτητα τα κολακευτικά λόγια είναι ευχάριστα για όλους. Σαν ομάδα μας κάνουν να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και στην φετινή μας προσπάθεια. Είμαστε ένα καινούργιο και νεανικό σύνολο με νέο προπονητή και είναι σημαντικό να ξεκινάς με θετικές εντυπώσεις. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι και να φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Φέτος υπάρχει αρκετό νέο «αίμα» στην ομάδα και με μικρούς ηλικιακά παίκτες αλλά και με τα μεταγραφικά αποκτήματα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για τους παίκτες να παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σύνολο;
Είναι πολύ δύσκολο αλλά πιστεύω ότι το έχουμε πετύχει κατά ένα μεγάλο βαθμό με πολύ δουλειά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Το καλό κλίμα που υπάρχει και φέτος στην ομάδα λειτουργεί θετικά. Γενικά θα έλεγα ότι υπάρχει «χημεία» στην SKODA ΞΑΝΘΗ.

Βλάση συνεχίζεις από πέρσι τις συμμετοχές σου στην βασική 11άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;
Αισθάνομαι χαρούμενος που ανταμείβονται οι κόποι μου. Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι μία ομάδα με πολύ ανταγωνισμό στην επιθετική της γραμμή και με μεγάλη ιστορία στην Superleague γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι και υπερήφανος.

Οι προσωπικοί σου στόχοι στο σκοράρισμα ποιοι είναι;
Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε «ταμείο» και συνολικά και ατομικά. Αυτό που προέχει των ατομικών φιλοδοξιών είναι να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους.

Που πιστεύεις ότι χρειάζεται βελτίωση η ξανθιώτικη ομάδα;
Μόνο στην διαχείριση των παιχνιδιών. Πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα και να παίρνουμε αποτελέσματα. Κι αυτά που μας αξίζουν αλλά και να διεκδικούμε ότι καλύτερο από αυτά που δεν μπορούμε να αποδώσουμε το ίδιο καλά.

Πρόσφατα ξεπέρασες τις 100 ξανθιώτικες συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Βλέπεις την συνέχεια της καριέρας σου για πολλά χρόνια ακόμη στη SKODA ΞΑΝΘΗ;
Πάνω απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής να δικαιώνω τους ανθρώπους που με πιστεύουν και γιατί όχι να είναι μεγάλο το μέλλον μου στην Ξάνθη. Άλλωστε η καταγωγή μου είναι από την Θράκη.

Υπάρχει κάτι αυτές τις πρώτες αγωνιστικές που να σου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο πρωτάθλημα;
Αυτή η αβεβαιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα που κάθε εβδομάδα μαθαίνεις κάτι καινούργιο για στημένα παιχνίδια, υποβιβασμούς κτλ.. Επίσης η ιδιαιτερότητα των «λειψών» αγωνιστικών θα έλεγα πως κλέβει την παράσταση.

Με όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες είσαι αισιόδοξος για το μέλλον του;
Όχι ιδιαίτερα αλλά είδαμε κάποιες κινήσεις προς την κάθαρση. Ας ελπίσουμε οι τομές να είναι βαθιές και να υπάρξει πλέον δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button