Τρίτο Μάτι

Συναντήσεις του ευρωβουλευτή Ι. Βεζυργιαννίδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης και τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης συναντήθηκε  στις 29/4/2024, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης κ. Εμμανουήλ Ταπατζά και τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Νικόλαο Ευκαρπίδη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κατ’ αρχήν στην ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις επικείμενες ευρωεκλογές αφού το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου θα επηρεάσει όχι μόνον την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας της ΑΜΘ.

 Ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, ενημέρωσε τους συνομιλητές το για το τρίπτυχο “Ευημερία. Ασφάλεια. Δημοκρατία” που υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σε αυτές τις εκλογές και αυτό είναι που ενδιαφέρει και τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

“Αυτό πρεσβεύει και η Νέα Δημοκρατία και γι ‘αυτόν τον λόγο στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικές διαδρομές, εκπροσωπώντας διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, εκπροσωπώντας όλες τις γωνιές της πατρίδας μας, αλλά και κάθε γωνιά του ελληνισμού παγκοσμίως. Άνθρωποι, όμως, οι οποίοι μπορούν να συστεγάζονται κάτω από την ίδια πολιτική στέγη, προάγοντας την συναίνεση και την σταθερότητα” επεσήμανε ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης.

Στα επιμέρους θέματα της Ροδόπης ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη της Π.Ε. Ροδόπης και της ΠΑΜΘ μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στις περιφέρειες κι αφορά άμεσα σε προτάσεις για αναβάθμιση των δικτύων υποδομών, βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενδυνάμωση και συγκράτηση του ανθρώπινου δυναμικού, στήριξη των εξαγωγών, έμφαση στην βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών δεικτών ώστε η περιοχή να σταματήσει να εμφανίζει αναπτυξιακή υστέρηση συγκριτικά με τις άλλες περιφέρειες της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς και ο αναπληρωτής περιφερειάρχης ΑΜΘ Νικόλαος Ευκαρπίδης, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Ιωάννη Βεζυργιαννίδη και δεσμεύτηκαν για την διατήρηση  ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας πριν αλλά και μετά τις ευρωεκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button