Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, η Υπηρεσία μας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών έχει σχεδιάσει την πραγματοποίηση καθαρισμού της ακτής  Πόρτο Λάγος  Ν.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, η Υπηρεσία μας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών έχει σχεδιάσει την πραγματοποίηση καθαρισμού της ακτής  Πόρτο Λάγος  Ν. Ξάνθης την 01-10-2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων , συλλόγων , εθελοντικών ομάδων κ.α.

Κατόπιν των ανωτέρω και λαμβάνοντας υπόψη τη ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύετε επί των θεμάτων του περιβάλλοντος παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και όπως εξέτασε την περίπτωση για τη δημοσίευση/αναμετάδοση των ανωτέρω χωρίς δαπάνη για το δημόσιο με στόχο την ευρεία ενημέρωση των πολιτών.

Ελπίζουμε να βοηθήσετε στην κοινή προσπάθεια όλων ώστε οι παραλίες, η θάλασσα και οι ακτές μας να διατηρηθούν καθαρές καθόσον η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας αποτελεί ύψιστη υποχρέωση και απόλυτη αναγκαιότητα όλων.

4.- Τέλος η Υπηρεσία μας παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία.-

 

Ο Λιμενάρχης Υποπλοίαρχος Λ.Σ. (Τ)

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Δημήτριος

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα 09:45 έως 10:20  Προσέλευση συμμετεχόντων στο αλσύλλιο του Πόρτο Λάγος

Ώρα 10:20 έως 10:30  Ενημέρωση συμμετεχόντων 

Ώρα 10:30 έως 10:40  Διανομή υλικών καθαρισμού

Ώρα 10:40 έως 11:40  Διενέργεια καθαρισμού της ακτής 

Ώρα 11:40 έως 11:50  Συγκέντρωση των απορριμμάτων

Ώρα 11:50 έως 12:00  Διανομή ενημερωτικού υλικού

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button