«Φέτος θα πάμε ψηλά!»

Ο Μαρσελίνιο, από τους καλύτερους παίκτης της Ξάνθης, μιλάει στο gazzetta.grγια την ομάδα του και τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, εκφράζοντας την αισιοδοξία για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η Ξάνθη αντιμετώπισε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καταφέρνοντας να κοιτάξει και τους τρεις στα μάτια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει βαθμούς.

Ο Μαρσελίνιο, από τους καλύτερους παίκτης της Ξάνθης, μιλάει στο gazzetta.grγια την ομάδα του και τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, εκφράζοντας την αισιοδοξία για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η Ξάνθη αντιμετώπισε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καταφέρνοντας να κοιτάξει και τους τρεις στα μάτια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει βαθμούς. Στο ματς με τον ΟΦΗ, οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-1 παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις φετινές προσδοκίες.

Ο Μαρσελίνιο Λέιτε βρίσκεται μέσα στους πρώτους σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, μετρώντας 3 γκολ σε 4 αγωνιστικές και αποτελώντας βασικό «γρανάζι» στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Βραζιλιάνος μιλάει στο gazzetta.grγια τη φετινή Ξάνθη, τη δουλειά του Ουζουνίδη και τις καλές εμφανίσεις απέναντι στους «μεγάλους», ενώ εκφράζει την προσδοκία η ομάδα φέτος να δείξει ακόμα περισσότερο πράγματα.

Μέχρι στιγμής είχατε δείξει πολύ καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά σας έλειπε η νίκη. Πλέον μετά τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ πατάτε καλύτερα στα πόδια σας;

«Παίζαμε πολύ καλά μέχρι στιγμής, είχαμε την ευκαιρία για νίκη σε όλα τα ματς και αυτό μας έδωσε το μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε τα παιχνίδια στα χέρια μας και δεν χάσαμε, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και τελικά τα καταφέραμε. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική».

Βλέπουμε μια Ξάνθη η οποία έχει ξεκινήσει πολύ ενθαρρυντικά το πρωτάθλημα, τι έχει συντελέσει σε αυτήν την αλλαγή σε σχέση με πέρυσι;

«Είναι η φιλοσοφία του προπονητή, ο Ουζουνίδης έχει φέρει άλλο στιλ στην ομάδα και ταιριάζει σε όλους. Βλέπω και εγώ ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε τις μεγάλες ομάδες, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά και όλα πάνε πολύ καλά».

Δηλαδή η δουλειά του Ουζουνίδη αποδίδει καρπούς; Δουλεύετε με νέα δεδομένα;

«Ο Ουζουνίδης κάνει πολύ καλή δουλειά, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και μέσα στα αποδυτήρια. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς και βλέπουμε ότι και το γκολ έρχεται και πάνω από όλα το καλό ποδόσφαιρο».

Σταθήκατε πολύ καλά απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ…

«Εγώ βλέπω ότι στο ποδόσφαιρο εδώ δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις μικρές ομάδες με τις μεγάλες. Στο μυαλό των παικτών είναι οι διαφορές… Πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε σε όλα τα ματς».

Εσύ πώς αισθάνεσαι στην ομάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω ξεκινήσει με τρία γκολ τη χρονιά, η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και όλα αυτά με κάνουν χαρούμενο. Πιστεύω ότι θα πάμε ψηλά φέτος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button