Ικανοποίηση για τους βαθμούς

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση για τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Η SKODA ΞΑΝΘΗ πήρε για πρώτη φορά αυτό που άξιζε από ένα παιχνίδι στο 3-1 επί του ΟΦΗ και με διαφορετική ψυχολογία κοιτάζει την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με αυτούς που αγωνίστηκαν περισσότερο στο Κυριακάτικο παιχνίδι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση για τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Η SKODA ΞΑΝΘΗ πήρε για πρώτη φορά αυτό που άξιζε από ένα παιχνίδι στο 3-1 επί του ΟΦΗ και με διαφορετική ψυχολογία κοιτάζει την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με αυτούς που αγωνίστηκαν περισσότερο στο Κυριακάτικο παιχνίδι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Κώστας Φλίσκας και Ρικάρντο Ντάνι στις ασκήσεις προθέρμανσης συμμετείχαν κανονικά αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν στα ατομικά τους προγράμματα.

Ένα μήνα έξω ο “αρχηγός”

Τα δυσάρεστα νέα όμως για την SKODA ΞΑΝΘΗ ήρθαν λίγο πριν το φινάλε του χθεσινού αγώνα. Ο Σπύρος Βάλλας σε μία μονομαχία του με τον Βαγγέλη Μάντζιο έπεσε στο έδαφος άτσαλα και τραυματίστηκε στον αγκώνα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου η διάγνωση έδειξε εξάρθρωση κάτι που μεταφράζεται σε ένα μήνα – το λιγότερο – αποχή από τις δραστηριότητες της SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button