και το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του.»  

Πετυχαίνοντας ένα γκολ στο τέλος του α’ ημιχρόνου κι άλλα δύο στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

 και το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του.»  

Πετυχαίνοντας ένα γκολ στο τέλος του α’ ημιχρόνου κι άλλα δύο στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Θόδωρος Βασιλακάκης (40’), ο Μιχάλ Στάσιακ (50’) και ο Δημήτρης Σουάνης (89’) άνοιξαν λογαριασμό στο σκοράρισμα κι έδωσαν τη δίκαιη νίκη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με 3-1 επί του ΟΦΗ.

  

Οι δηλώσεις των προπονητών:

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΦΗ):

«Πρώτο παιχνίδι μετά από απουσία ενός μήνα. Δυστυχώς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε αφενός και αφετέρου ξέραμε την δυσκολία του αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ που μέχρι σήμερα δεν είχε νίκη. Νομίζω πως καθοριστικά ήταν τα χρονικά σημεία των δύο γκολ που δεχθήκαμε. Το πρώτο στο 40’ και το δεύτερο στο 4ο λεπτό του β΄ μέρους. Ήμασταν καλοί μέχρι το 15’ είχαμε και φάση για να πετύχουμε γκολ όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ ισορρόπησε, μας πίεσε κι αυτό ήταν αναμενόμενο. Παρά το ότι δεχθήκαμε το 2-0, δεν το βάλαμε κάτω, μειώσαμε και νομίζω ότι στη φάση του τρίτου γκολ υπήρξε φάουλ του Καζάκη στον Κάρολ. Αν δεν γινόταν το 3-1 στο σημείο αυτό , θα είχαμε κίνητρο να κυνηγήσουμε το σκορ.

Ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για μας. Υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια για μας καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Εύχομαι καλή πορεία στην SKODA ΞΑΝΘΗ

  

 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε. Μετά το 2-0 για 5-10 λεπτά είχαμε λίγο περισσότερο εκνευρισμό από ότι ίσως έπρεπε. Στη συνέχεια ήμασταν όμως καλύτεροι, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε υψηλό θέαμα και πολύ καλό ρυθμό με αντίπαλο τον ΟΦΗ καθώς υπήρχε και η πίεση από τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση.

Γενικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους από τους τρεις βαθμούς που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο ποδόσφαιρο όμως μένουν τα αποτελέσματα και σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα συναντήσουμε αυτές τις συνθήκες στην σημερινή αναμέτρηση. Έπρεπε να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας κι αν θέλετε αυτό ήταν και το μυστικό μας. Η ηρεμία μας οι σωστές επιθέσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας,” ενώ ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας για τον τραυματισμό του Σπύρου Βάλλα είπε: “Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του.

Μία πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο μέχρι και για μήνα εκτός,” ενώ κατέληξε: “Σαν ομάδα λειτουργούμε καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε πιο επιθετικό το στυλ της SKODA ΞΑΝΘΗ.”

 

 

  Εισιτήρια:1359
Εισπράξεις: 9.164 €