ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΑΜΥΝΑ

 

Στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με σκορ 2-1 η SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

  Πολύ καλά ξεκίνησε την αναμέτρηση η SKODA ΞΑΝΘΗ. Συγκεντρωμένη στα πρώτα λεπτά κατάφερε με την κλάση του Μαρσελίνιο να σκοράρει στο 14ο λεπτό και στη συνέχεια να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό του.

 

Στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με σκορ 2-1 η SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

  Πολύ καλά ξεκίνησε την αναμέτρηση η SKODA ΞΑΝΘΗ. Συγκεντρωμένη στα πρώτα λεπτά κατάφερε με την κλάση του Μαρσελίνιο να σκοράρει στο 14ο λεπτό και στη συνέχεια να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό του. Ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και γενικά έδειχνε ότι η εμφάνιση της πρεμιέρας στην Τούμπα, είχε και συνέχεια

 

Στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με σκορ 2-1 η SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

  Πολύ καλά ξεκίνησε την αναμέτρηση η SKODA ΞΑΝΘΗ. Συγκεντρωμένη στα πρώτα λεπτά κατάφερε με την κλάση του Μαρσελίνιο να σκοράρει στο 14ο λεπτό και στη συνέχεια να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό του. Ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και γενικά έδειχνε ότι η εμφάνιση της πρεμιέρας στην Τούμπα, είχε και συνέχεια σε ακόμη μία δύσκολη έδρα. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνέχισε με την ίδια 11άδα και το ίδιο πλάνο. Μετά από ένα χρονικό διάστημα και με αλλαγές από τον πάγκο ενισχύθηκε περισσότερο η μεσαία γραμμή της SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι γηπεδούχοι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους προσπαθούσαν επιθετικά αλλά όλοι οι δρόμοι για την εστία του Βιβιανί ήταν «κλειστοί». Το φινάλε όμως δεν ήταν ευχάριστο για την SKODA ΞΑΝΘΗ που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίζει πολύ καλά αλλά στο τέλος δεν κερδίζει κάτι θετικό. Ο Πάντελιτς πέτυχε το 1-1 με κεφαλιά, ο Εντιμάρ στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Μέλμπεργκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Φάσεις – Γκολ Στο 14’ ο Μαρσελίνιο μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση με «κεραυνό» νίκησε τον Κοστάνζο κάνοντας το 0-1.
Στο 20’ η προσπάθεια του Αμπντούν ήταν άστοχη. Στο 24’ ο Αμπντούν νικήθηκε από τον Βιβιανί. Στο 37’ ο Τζιμπούρ έκανε την κεφαλιά για να περάσει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41’ ο Βιβιανί μπλόκαρε την κεφαλιά του Τζιμπούρ. Στο 43’ ο Σουάνης πήρε την κεφαλιά από το βολέ το τερματοφύλακα και ο Καζάκης σούταρε αλλά η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο. Στο 44’ η κεφαλιά του Μέλμπεργκ ήταν άστοχη. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βιβιανί νίκησε τον Τζιμπούρ προλαβαίνοντας την μπάλα. Στο 52’ ο Σουάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν στην αντεπίθεση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 70’ το σουτ του Ορμπάιθ δεν ανησύχησε τον Βιβιανί. Στο 71’ το καλό μακρινό φάουλ του Ντάνι ήταν άστοχο. Στο 74’ το γκολ του Μιραλλάς ακυρώθηκε σωστά σαν off side . Στο 78’ ο Πόι από πλάγια αντί να σπάσει την μπάλα προτίμησε να σουτάρει άστοχα. Στο 79’ ο Βιβιανί μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Πάντελιτς. Στο 86’ ο Πάντελιτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Στις καθυστερήσεις ο Μέλμπεργκ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.     Ολυμπιακός:  Κοστάνζο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (69′ Μακούν), Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης (57′ Μοδέστο), Αμπντούν (57′ Πάντελιτς).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (75′ Βλαχοδήμος), Πόι, Καζάκης (55′ Ντίκα), Σουάνης (65′ Μάρα). Βοσκάκης Μιχαήλ (ΕΠΣ Ρεθύμνου) Α’ Βοηθός: Καρατζίκας Αντώνης (ΕΠΣ Αθηνών) Β’ Βοηθός: Δημόπουλος Νικόλαος (ΕΠΣ Μακεδονίας) 4ος Διαιτητής: Σελιμος Σπυρίδων (ΕΠΣ Λακωνίας) Κίτρινες: 4′ Κομεσίδης, 54′ Μαρσελίνιο, 59′ Μέλμπεργκ, 72′ Βάλλας, 75′ Εντιμάρ, 90′ Μπέρτος, 96′ Πόι, 96′ Μοδέστο, 96′ Κοστάνζο. Κόκκινη: 88′ Εντιμάρ.  

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button