Τα νέα της ομάδας

Με ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τις ασκήσεις συναρμογής ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού χώρισε τους παίκτες σε ομάδες, έδινε τις οδηγίες του περιμένοντας να δει τα ζητούμενά του στον αγωνιστικό χώρο.

Με ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τις ασκήσεις συναρμογής ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού χώρισε τους παίκτες σε ομάδες, έδινε τις οδηγίες του περιμένοντας να δει τα ζητούμενά του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κώστας Φλίσκας ούτε την Πέμπτη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Για σήμερα υπάρχει και πάλι απογευματινή προπόνηση ενώ το Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το «Καραϊσκάκη».

Διαιτητής

Το μεσημέρι της Πέμπτης ορίστηκαν οι διαιτητές για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» στις 20:30 την Κυριακή θα διαιτητεύσει ο Μιχάλης Βοσκάκης. Ο 33χρονος ρέφερι από την ΕΠΣ Ρεθύμνου στο 18ο παιχνίδι του στην Superleague θα βρεθεί για 3η φορά στον δρόμο της ξανθιώτικης ομάδας καθώς είχε «σφυρίξει» πέρσι τη νίκη με 0-2 επί του Άρη και την ήττα με 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Φέτος ήταν 4ος διαιτητής και πάλι στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button