Δήλωση Κοντού για το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης

Ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός με αφορμή το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης, έκανε την εξής δήλωση:

Σε δήλωση του, στο Κανάλι 6, τον Μάιο του 2011,  ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κλεισίματος του Στρατολογικού Γραφείου».

Ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός με αφορμή το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης, έκανε την εξής δήλωση:

Σε δήλωση του, στο Κανάλι 6, τον Μάιο του 2011,  ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κλεισίματος του Στρατολογικού Γραφείου». Υποστήριζε, δε, με απύθμενο θράσος ότι η παρέμβασή μου με σχετική ερώτηση στη Βουλή δεν ήταν παρά «σενάρια καταστροφολογίας» κι «επιστημονικής φαντασίας».

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, τα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» κατά τον κ. Ξυνίδη, έγιναν πραγματικότητα και ο ίδιος εμφανίζεται για μία ακόμη φορά ανενημέρωτος, αναξιόπιστος και ανίκανος να προστατεύσει τα συμφέροντα της περιοχής μας.

Αντί να κινητοποιηθεί από τις φήμες που υπήρχαν κι επιβεβαιώνονταν ανεπίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε λασπολογία εναντίον μου και επέδειξε καταστροφική αδιαφορία για τα προβλήματα του Τόπου μας.

Προς επιβεβαίωση των όσων εγκαίρως επεσήμανα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα χειρότερα που έρχονται, επισυνάπτω τη σχετική επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς κάθε ενδιαφερόμενο, που αναφέρεται στην άμεση διακοπή λειτουργίας του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης και την μεταστάθμευσή του σε κτήριο της Κομοτηνής.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για μία ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντός της για την περιοχή μας.

Επίσης, επισυνάπτω και τις σχετικές δηλώσεις του κ. Ξυνίδη στο Κανάλι 6.

 

«Θα μπορούσε να σταματήσει ο κύριος Κοντός το καταστροφικό του έργο. Δεν είναι δυνατόν να διακινούνται διαρκώς σενάρια καταστροφολογίας μέσω ερωτήσεων» είπε ο Σωκράτης Ξυνίδης που σχολίασε ότι σύμφωνα την αξιωματική αντιπολίτευση «όλα κλείνουν αλλά όλως περιέρχως δεν κλείνει τίποτα», απαριθμώντας τις περιπτώσεις του Νοσοκομείου της Ξάνθης, του Στρατιωτικού Νοσοκομείου, της Αστυνομικής Σχολής και άλλων φημών που κυκλοφόρησαν χωρίς να επιβεβαιωθούν.

 «Αποδεικνεείται ποιοι είναι οι διακινητές αυτών των σεναρίων. Αυτά τα οποία αναφέρει ο κύριος Κοντός στην ερώτησή του είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας . Θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κλεισίματος του Στρατολογικού Γραφείου ούτε και ίδρυσης Κέντρου υποδοχής μεταναστών στη Σταυρούπολη. Να βρει τρόπο να βοηθήσει τον τόπο και να αφήσει αυτούς τους λεονταρισμούς»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button