“Δεν θα είμαι υποψήφιος την επόμενη τετραετία”

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με το δικό του γνωστό τρόπο, ακόμη και σε αυτές που δεν του άρεσαν απάντησε και είπε την άποψη του ο Μιχάλης  Στυλιανίδης, δήμαρχος Ξάνθης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι.

 Μία συνέντευξη με σχεδόν καθόλου πρόλογο που ξεκίνησε απευθείας με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

 Ο λόγος που οργανώθηκε αυτή η συνέντευξη, όπως ανέφερε στον λιτό του πρόλογο, ο δήμαρχος Μ.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με το δικό του γνωστό τρόπο, ακόμη και σε αυτές που δεν του άρεσαν απάντησε και είπε την άποψη του ο Μιχάλης  Στυλιανίδης, δήμαρχος Ξάνθης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι.

 Μία συνέντευξη με σχεδόν καθόλου πρόλογο που ξεκίνησε απευθείας με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

 Ο λόγος που οργανώθηκε αυτή η συνέντευξη, όπως ανέφερε στον λιτό του πρόλογο, ο δήμαρχος Μ. Στυλιανίδης ήταν ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα επικριτικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπο του και την άσκηση της διοίκησης.

 Απάντησε θετικά στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος για την Περιφερειακή Ένωση των Δήμων της ΑΜΘ καθώς επίσης εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του σχετικά με την υποψηφιότητα στην Κεντρική Ένωση Δήμων, παρ όλο που η γραμμή του κόμματος είναι οι υποψήφιοι των ΠΕΔ να μην είναι υποψήφιοι στην ΚΕΔ.

 Τόνισε πώς ο δήμος είναι έτοιμος σε περίπτωση που προκηρυχτούν προγράμματα να εντάξει μεγάλα έργα, όπως της ΔΕΥΑ και τις δύο εισόδους στην πόλη από Καβάλα και Κομοτηνή.

 Με αφορμή την αναπλήρωση του από προέδρους σε ζωτικής σημασίας επιτροπές τους αντιδημάρχους κ.κ  Μπένη, Ταρενίδη και Μούρκα και αν αυτό σημαίνει ότι θα παραδώσει τα ηνία της διοίκησης του δήμου σε άλλο πρόσωπο, ανέφερε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να παραδώσει τη δημαρχία και ότι θα εξαντλήσει την τετραετία. “Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στην επόμενη τετραετία”, τόνισε

 Πρόθεση του είναι να φέρει τα δύο άτομα από την ΕΑΠΑΞ σε περίπτωση που κλείσει στο δήμο και αν και οι υπόλοιποι πληρούν τις προϋποθέσεις θα απασχοληθούν στο δήμο, σημειώνοντας πώς ο δήμος έχει ανάγκη από Διοικητικό προσωπικό.

 Απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν παραλαμβάνει ο δήμος τον καπνικό σταθμό και να στεγάσει όπως προβλέπεται τη δημοτική αστυνομία, ανέφερε ότι λόγω των προβλημάτων και λόγω παλαιότητας του δημαρχείου, υπάρχει περίπτωση να κριθεί ακατάλληλο και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταστεγαστούν οι υπηρεσίες του δήμου στο εν λόγω κτίριο, με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατή και η παραλαβή του νέου δημαρχείου στην Κεντρική πλατεία.

 Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ορφέως Φ. Αμοιρίδη και στους διπλανούς δρόμους, απάντησε ότι θα δοθεί έγκριση για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, όταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περάσει από την Περιφέρεια.

 Απάντησε σχετικά με το ερώτημα για την εγκεκριμένη από την Οικονομική Επιτροπή κυκλοφοριακή μελέτη, αυτή δεν περιλαμβάνει την παλιά πόλη με γνώμονα ότι από την μελέτη θα εξαρτηθεί και ο κυκλοφοριακός φόρτος που θα υπάρξει στην παλιά πόλη, οπότε και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις αφού μελετηθούν τα ευρήματα της κυκλοφοριακής μελέτης.

 Δεσμεύθηκε ότι αν κληθεί από τον εμπορικό σύλλογο προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που έχουν ανακύψει από την ενοποίηση των πλατειών στον εμπορικό ιστό, θα δεχτεί να συζητήσει τις όποιες προτάσεις των μελλών του.

 Περισσότερα για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη  στο αυριανό μας φύλλο

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button