ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ενημερώνει ότι ο μικρός Θοδωράκης, ένα αγοράκι μόλις 11 ετών , νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Έχει τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 αλλά το σοβαρό της κατάστασής του είναι ότι ανακαλύφθηκε στο πλαίσιο των συνεχών εξετάσεων ότι πάσχει από τη σπάνια νόσο Μόσχοβιτς: μια νόσος που καταστρέφει ραγδαία τα αιμοπετάλια, με αποτέλεσμα να χρειάζονται
συνεχείς μεταγγίσεις αίματος προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ο ασθενής!


            
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ενημερώνει ότι ο μικρός Θοδωράκης, ένα αγοράκι  μόλις 11 ετών , νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Έχει τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 αλλά το σοβαρό της κατάστασής του είναι ότι ανακαλύφθηκε στο πλαίσιο των συνεχών εξετάσεων ότι  πάσχει από τη σπάνια νόσο Μόσχοβιτς: μια νόσος που καταστρέφει ραγδαία τα αιμοπετάλια, με αποτέλεσμα να χρειάζονται
συνεχείς μεταγγίσεις αίματος προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ο ασθενής!
               Για τον μικρό, όμως, υπάρχει ελπίδα να ξεπεράσει τον κίνδυνο,
ακόμα και να θεραπευθεί! Αρκεί καθένας από εμάς να ανταποκριθεί στην έκκληση της  οικογένειάς του και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» και να δώσει άμεσα όσο αίμα μπορεί! Οι γιατροί ζήτησαν να συλλέξουμε 120 μονάδες αίματος ενώ όσοι είναι στην Αθήνα και μπορούν ας δώσουν και αιμοπετάλια.!
              Κάθε γραμμάριο είναι πολύτιμο για τη ζωή του παιδιού – σας
παρακαλούμε ανταποκριθείτε και μεταδώστε το παραπάνω μήνυμα σε όσους περισσότερους φίλους και γνωστούς μπορείτε! 


             Το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης  λειτουργεί καθημερινά, από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και το Σάββατο 09:00πμ έως 12:30μμ.


             Τέλος ενημερώνουμε ότι αυτή την περίοδο δυστυχώς από συγκαιρία «τρέχουν» τρία περιστατικά παιδιών, Ξανθιωτάκια, σε νοσοκομεία των Αθηνών με δύσκολες περιπτώσεις ασθενειών τα οποία χρήζουν μεγάλων ποσοτήτων αίματος. .Παρακαλώ βοηθήστε όλοι παροτρύνοντας ακόμη και ανθρώπους που δεν αιμοδότησαν ποτέ να βοηθήσουν.


              


Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button