Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του κ. Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του (οδός Αγ.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του κ. Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του (οδός Αγ. Γεωργίου 1 ισόγειο) από 3 έως 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 19:00 – 22:00.

 Όλα τα έργα είναι δημιουργίες του, με δύο θεματικές ενότητες, πορτραίτα και σύγχρονη αφαιρετική τέχνη, με λάδι σε καμβά και προορίζονται για έκθεση και όχι για πώληση.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά το πέρας της έκθεσης, ένας πίνακας θα δοθεί δωρεάν με κλήρωση στους επισκέπτες της.

 Τρεις πίνακες θα δοθούν δωρεά από τον δημιουργό στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

 Οι πίνακες θα δοθούν με κλήρωση που θα γίνει στις 20-12-2011 στο χώρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης με την αγορά ενός λαχνού αξίας ενός ευρώ.

 Τα έσοδα από τους λαχνούς θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των παρακάτω φορέων:

 -ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

 -ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ( ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

 -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

 -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ “Η ΑΓΑΠΗ”.

 

Ο σκοπός και το όραμα του δημιουργού είναι να καθιερωθεί η έκθεση και η προσφορά έργων τέχνης, ώστε να συγκεντρώνονται έσοδα για την ενίσχυση φορέων και συλλόγων που έχουν κυρίως φιλανθρωπικό σκοπό.

 Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα τύχει της ηθικής και υλικής στήριξης τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών της πόλης μας κατά την διάρκεια των εορτών Παλιάς Ξάνθης.

 Προσκαλούμε όσους μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια!

 

Ομιλία εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής,

 Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη

 Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την παρουσία σας σε αυτήν την εκδήλωση.

 Πάντα προσπαθούσα να βρω τρόπους, ώστε η εργασία μου να είναι ωφέλιμη για τον τόπο μου.

 Να υποστηρίξω τον σημαντικό θεσμό των γιορτών της παλιάς Ξάνθης.

 Να ενθαρρύνω την συμμετοχή και άλλων δημιουργών με νέες ιδέες και προτάσεις, ώστε να βοηθήσουμε συλλόγους και φορείς που έχουν κυρίως φιλανθρωπικό σκοπό.

 Γι’ αυτό τον λόγο έχω δωρίσει τρείς πίνακες μου από την έκθεση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

 Οι πίνακες θα δοθούν με κλήρωση που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου του 2011 στο χώρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης με την αγορά ενός λαχνού αξίας ενός ευρώ.

 Ο σκοπός είναι να καθιερωθεί η έκθεση και να προσφέρονται έργα τέχνης ή βιβλία, ώστε να συγκεντρώνονται έσοδα για την ενίσχυση συλλόγων και φορέων που έχουν κυρίως φιλανθρωπικό σκοπό.

 Πιστεύω ότι η πρωτοβουλία αυτή θα τύχει της ηθικής και υλικής στήριξης τόσο των συμπολιτών όσο και των επισκεπτών της πόλης.

 Οι πίνακες είναι δημιουργίες με δύο θεματικές ενότητες, πορτραίτα και σύγχρονη αφαιρετική τέχνη με λάδι σε καμβά και αφορούν μια προσωπική αναδρομή από το 2006 μέχρι σήμερα.

 Ευχαριστώ τους:

 – Χορηγούς και υποστηρικτές

 – Χορηγούς επικοινωνίας

 – Συντελεστές αυτής της εκδήλωσης

 Ολοκληρώνοντας ευχαριστώ το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης το διοικητικό του Συμβούλιο και ιδιαίτερα την Πρόεδρό του, την κυρία Πέπη Στάντσιου για την συνεργασία και την φιλοξενία των έργων μου.

 Σας ευχαριστώ