Εκθεση ζωγραφικής του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη

Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του κ. Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του (οδός Αγ.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του κ. Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του (οδός Αγ. Γεωργίου 1 ισόγειο) από 3 έως 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρες 19:00 – 22:00.

Όλα τα έργα είναι δημιουργίες του, με δύο θεματικές ενότητες, πορτραίτα και σύγχρονη αφαιρετική τέχνη, με λάδι σε καμβά και προορίζονται για έκθεση και όχι για πώληση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά το πέρας της έκθεσης, ένας πίνακας θα δοθεί δωρεάν με κλήρωση στους επισκέπτες της.

Τρεις πίνακες θα δοθούν δωρεά από τον δημιουργό στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Οι πίνακες θα δοθούν με κλήρωση που θα γίνει στις 20-12-2011 στο χώρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης με την αγορά ενός λαχνού αξίας ενός ευρώ.

 

Τα έσοδα από τους λαχνούς θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των παρακάτω φορέων:

-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ( ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ “Η ΑΓΑΠΗ”.

Ο σκοπός και το όραμα του δημιουργού είναι να καθιερωθεί η έκθεση και η προσφορά έργων τέχνης, ώστε να συγκεντρώνονται έσοδα για την ενίσχυση φορέων και συλλόγων που έχουν κυρίως φιλανθρωπικό σκοπό.

Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα τύχει της ηθικής και υλικής στήριξης τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών της πόλης μας κατά την διάρκεια των εορτών Παλιάς Ξάνθης.

Προσκαλούμε όσους μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button