Απλήρωτο το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”

Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” χρειαζόταν πάντοτε βοήθεια.

Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” χρειαζόταν πάντοτε βοήθεια. Από ιδρύσεως του πάντοτε το προσωπικό το οποίο ομολογουμένως προσέφερε στην κοινωνία και εξακολουθεί απλήρωτο να προσφέρει σε ανήμπορα άτομα, δυστυχώς για το ίδιο, κανένας από την πολιτεία δεν μπορεί να βοηθήσει.

Δυστυχώς ο “Καλλικράτης” αντι να βοηθήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφήνει αβοήθητους τους ανθρώπους και μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, λόγω του θολού τοπίου που έχει στήσει γύρω από το θέμα της πληρωμής του προσωπικού.

Ηδη οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο σπίτι” δεν περιμένουν να πληρωθούν, ούτε το μήνα Σεπτέμβριο, αφού λόγω του σφιχτού προϋπολογισμού είναι απλήρωτοι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος και δύσκολα οι υπάλληλοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

‘Όπως δήλωσε ο Γ. Παπασταματίου θα δεί σήμερα το δήμαρχο και το οικονομικό επιτελείο του δήμου, μήπως μπορέσει να “βγάλει” τα χρήματα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν μπορεί από τους ΚΑΠ οι οποίοι είναι για να πληρωθούν οι μόνιμοι υπάλληλοι, να “τραβήξει” χρήματα, προκειμένου να πληρωθούν οι υπάληλοι του “Βοήθεια στο σπίτι.”

Το κόστος για να πληρωθεί το προσωπικό του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” αγγίζει το ποσόν των 150.000 ευρώ. Αυτό το ποσό στη δεδομένη χρονική περίοδο είναι μεγάλο και ελπίζει ότι η δημοτική αρχή θα στηρίξει οικονομικά το “Βοήθεια στο σπίτι”.                                    ΑΠ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button