ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να φύγει από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως το γκολ του Βιεϊρίνια από το 6ο λεπτό ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να επικρατήσει με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άρεσε με την απόδοσή της όμως έμεινε με την καλή εμφάνιση και κοιτάζει πλέον την συνέχεια.

Περιγραφή αγώνα

Πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να φύγει από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως το γκολ του Βιεϊρίνια από το 6ο λεπτό ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να επικρατήσει με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άρεσε με την απόδοσή της όμως έμεινε με την καλή εμφάνιση και κοιτάζει πλέον την συνέχεια.

Περιγραφή αγώνα

Πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βιεϊρίνια στάθηκε τυχερός στην πρώτη φάση του αγώνα όταν με σουτ στο 6′ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κατάφερε να βάλει μπροστά στο προβάδισμα τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια και μέχρι το 15’ η SKODA ΞΑΝΘΗ προσπαθούσε να ανεβάσει στροφές κι από το σημείο αυτό κι έπειτα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με τέσσερις τουλάχιστον τελικές προσπάθειες κι ένα δοκάρι με τον Καζάκη, μέχρι την λήξη του ημιχρόνου θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση όμως το 1-0 δεν άλλαξε στα 45 πρώτα λεπτά. Και στο δεύτερο ημίχρονο – μετά τα πρώτα λεπτά του – η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο. Ο Ζοντί Βιβιανί φώναξε «παρών» στις ενέργειες των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη ενώ οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έβρισκαν τους τρόπους να απειλήσουν χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας με τις αλλαγές του έδωσε πιο επιθετική πνοή προσπαθώντας να πιέσει τον ΠΑΟΚ ψηλά.. Παρά τις ευκαιρίες και την προσπάθεια η SKODA ΞΑΝΘΗ πάλεψε, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Φάσεις – Γκολ

Στο 6′ σουτ του Βιεϊρίνια από το ύψος της περιοχής και 1-0.
Στο 7′ σέντρα του Σουάνη το σουτ στην κίνηση του Μαρσελίνιο απομάκρυνε ο Κρέσιτς. Στο 11′ φάουλ του Λίνο λίγο πάνω από το δοκάρι του Βιβιανί. Στο 15′ σουτ του Καζάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Στο 17′ ο Μαλεζάς απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή το σουτ του Καζάκη! Στο 27′ ο Σαλπιγγίδης ξέφυγε από το πλάι έσπασε την μπάλα με τον Αθανασιάδη να σουτάρει ψηλά. Στο 30′ φάουλ του Εντιμάρ απέκρουσε ο Κρέσιτς. Στο 33′ ο Γεωργιάδης πάσαρε στον Σαλπιγγίδη αλλά ο Ντάνι έγκαιρα έβαλε την προβολή. Στο 36′ ο Σουάνης έκανε την σέντρα, ο Καζάκης την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κρέσιτς! Στο 55′ ο Βιβιανί απέκρουσε το κοντινό σουτ του Γεωργιάδη. Στο 62′ μακρινό άστοχο σουτ του Μαρσελίνιο. Στο 67′ ο Βιβιανί νικάει τον Αθανασιάδη στο τετ α τετ. Στο 71′ σουτ του Μαρσελίνιο μπλόκαρε ο Κρέσιτς. Στο 72′ ο Μπαλάφας από κοντά αιφνιδιάστηκε και δεν σκόραρε. Στο 74′ το σουτ του Πόι έφυγε άουτ. Στο 76′ σέντρα του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι με λάθος βηματισμό δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει! Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μαρσελίνιο απομάκρυνε ο Φωτάκης με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 95′ σουτ του Μαρκόφσκι μπλόκαρε ο Κρέσιτς.

Διαιτητές Διαιτητής: Συνθέσεις: ΠΑΟΚ:Κρέσιτς, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Γεωργιάδης (79′ Ρομπέρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Εττο, Αρίας (86′ Τσουκαλάς). SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Βασιλακάκης (66′ Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο, Πόι (85′ Μάνταλος), Σουάνης (57′ Βλαχοδήμος), Καζάκης. Θάνος Δημήτρης (ΕΠΣ Γρεβενών) Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης Γιώργος (ΕΠΣ Κοζάνης) Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Ιορδάνης (ΕΠΣ Καστοριάς) 4ος Διαιτητής: Βοσκάκης Μιχαήλ (ΕΠΣ Ρεθύμνου) Κίτρινες: 9′ Βάλλας, 38′ Βασιλακάκης, 44′ Έττο, 59′ Αρίας, 74′ Μπαλάφας, 84′ Βιεϊρίνια, 86′ Ντάνι. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button