“Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια”

Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια, δεδομένου ότι ο αμαθής διατηρεί μια αμεσότητα πρόσληψης της πραγματικότητας, που ο ημιμαθής έχει χάσει.

 

Ημιμαθείς και οι συντάκτες της τελευταίας ανακοίνωσης του Γραφείο Τύπου της «Περιφερειακής Αναγέννησης», όπου ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Παυλίδης, «εγκαλεί» μέσα από αυτήν τον Περιφερειάρχη, για «νέα κρούσματα προκλητικής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».

Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια, δεδομένου ότι ο αμαθής διατηρεί μια αμεσότητα πρόσληψης της πραγματικότητας, που ο ημιμαθής έχει χάσει.

 

Ημιμαθείς και οι συντάκτες της τελευταίας ανακοίνωσης του Γραφείο Τύπου της «Περιφερειακής Αναγέννησης», όπου ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Παυλίδης, «εγκαλεί» μέσα από αυτήν τον Περιφερειάρχη, για «νέα κρούσματα προκλητικής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς». Ο λόγος, ο «αποκλεισμός» του κ. Παυλίδη από τις συνεδριάσεις του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομαρχίας Ξάνθης «Η Στήριξη».

 

Καλό θα είναι οι επιτελείς του Γραφείου Τύπου, να ενημερωθούν από τον κ. Παυλίδη, ότι στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν συμμετέχει ο ίδιος!

 

Σύμφωνα με τον Αριθμό Απόφασης 67/2011 του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία υπερψήφισε και η «Περιφερειακή Αναγέννηση», στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν οι κ.κ. Αριστείδης Γιαννακίδης, Φώτης Καραλίδης, Ιρφάν Ουζούν, Συρματένια Τσούλου – Τσαγκαλίδου, Μπαράν Μπουρχάν, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης και Πηνελόπη Μιχαηλίδου. Το παραπάνω επιβεβαιώνεται και από το Πρακτικό Νο15/20-4-2011 της συνεδρίασης του Δικτύου.

 

Ορισμένοι δεν έμαθαν τίποτα από τα 12 χρόνια άσκησης εξουσίας και δεν μπορούν σήμερα να είναι τιμητές της νομιμότητας με τόσο προκλητικό τρόπο. Όταν η ημιμάθεια συναντά την ανεπάρκεια τους … ο Θεός να βάλει το χέρι του!

 

«Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια», πόση αλήθεια σε μια μόνο φράση. Όλοι το ξέρουμε, λίγοι το καταλαβαίνουν και ακόμα λιγότεροι προσπαθούν μήπως και το αποφύγουν.

 

 

Από το ΓραφείοΑντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button