Συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Ξάνθης για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ

Το Επιμελητήριο Ξάνθης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 28/5/2014 έχει συμπεριλάβει στα θέματα ημερήσιας διάταξης το φλέγον θέμα των οφειλών των επαγγελματιών του Νομού μας προς τον ΟΑΕΕ. Ο αριθμός των επαγγελματιών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ συνεχώς αυξάνεται όχι γιατί είναι αρεστό να χαρακτηρίζονται «κακοπληρωτές», αλλά γιατί υποχρεώνονται να γίνουν, αφού πλέον η μεταποίηση και το εμπόριο έχουν συρρικνωθεί και ο τζίρος των επαγγελματιών έχει φτάσει στο κόκκινο.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 28/5/2014 έχει συμπεριλάβει στα θέματα ημερήσιας διάταξης το φλέγον θέμα των οφειλών των επαγγελματιών του Νομού μας προς τον ΟΑΕΕ. Ο αριθμός των επαγγελματιών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ συνεχώς αυξάνεται όχι γιατί είναι αρεστό να χαρακτηρίζονται «κακοπληρωτές», αλλά γιατί υποχρεώνονται να γίνουν, αφού πλέον η μεταποίηση και το εμπόριο έχουν συρρικνωθεί και ο τζίρος των επαγγελματιών έχει φτάσει στο κόκκινο. Δε νοείται στην Ελλάδα του 2014 να υπάρχουν ανασφάλιστοι πολίτες, γιατί η οικονομική κρίση που διανύουμε τους ανάγκασε να αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα οφειλών προς τον ΟΑΕΕ να παραστούν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκεται και η Νομική Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης για να παρέχει από νομικής άποψης ενημέρωση και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τις ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν από κοινού οι επαγγελματίες του Νομού μας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

 

Ο πρόεδρος Γενική γραμματέας

Τσαρδίδης Νικόλαος Τσολάκη Άννα

 

Την Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014 και ώρες 09:00 π.μ. – 21:00μ.μ., στον χώρο του πάρκου της κεντρικής πλατείας . Θα τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης για χαρτί , πλαστικό, αλουμίνιοκαι ηλεκτρικές συσκευές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button