ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Γ. Τσιτιρίδης:

“Δήμος Αβδήρων :

Ο Δήμος με τη σπουδαιότερη πολιτισμική ιστορία  στο έλεος των σκουπιδιών”

 

Β.

Γ. Τσιτιρίδης:

“Δήμος Αβδήρων :

Ο Δήμος με τη σπουδαιότερη πολιτισμική ιστορία  στο έλεος των σκουπιδιών”

 

Β. Τσολακίδης:

 “Αν τον ενδιέφερε  η καθαριότητα του δήμου,

θα απευθυνόταν  στον αρμόδιο αντιδήμαρχο”

 

Με τίτλο: Δήμος Αβδήρων : Ο Δήμος με τη σπουδαιότερη πολιτισμική ιστορία στο έλεος των σκουπιδιών, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με επιστολή του επιτίθεται στη δημοτική αρχή κατηγορώντας την ότι μετά το σβήσιμο των προβολέων των “Δημοκρίτειων”, ο δήμος γύρισε στην μιζέρια των σκουπιδιών και της εγκατάλειψης.

Απαντώντας, σε σχετικό μας ερώτημα, ο δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης ανέφερε ότι μέσω των επιστολών του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Τσιτιρίδης ψάχνει πολιτικό ρόλο, τονίζοντας πώς αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο θα απευθυνόταν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας προκειμένου να καθαριστεί ο δήμος. Υποστηρίζοντας ότι λόγω της αντιπολιτευτικής του τακτικής δεν έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ρίχνει πολιτικά πυροτεχνήματα.

 

Η επιστολή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων

 

Τα Δημοκρίτεια τελείωσαν. απαραίτητες οι πολιτιστικές γιορτές και οι εκδηλώσεις στο Δήμο Αβδήρων για την προαγωγή του πολιτισμού, τη στήριξη της ιστορίας και της παράδοσης. Και εφόσον μιλάμε για πολιτισμό, η καθαριότητα δεν είναι κομμάτι αυτού ;

Αρκεί κανείς να κάνει μια γρήγορη βόλτα στα χωριά του Δήμου μας (Πετεινός , Διομήδεια, Π.Ζυγός , Αλκυώνη κ.λ.π) για να διαπιστώσει την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Μεγάλοι κάδοι οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί για τη ρίψη μπαζών, ξεχειλίζουν παντός είδους σκουπιδιών, αποτελώντας ταυτόχρονα εστίες μόλυνσης.

Ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται εδώ και πολλές μέρες και παρότι ο Δήμος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους συγκεκριμένους κάδους, διαθέτει κατάλληλο όχημα για την αποκομιδή και απομάκρυνση των σκουπιδιών, αδιαφορεί. Τελικά για το Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσολακίδη προέχουν οι γιορτές και η προβολή της δημόσιας εικόνας του ή η δημόσια υγεία των συνδημοτών μας ;

–    O    –

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

του Δήμου Αβδήρων Τσιτιρίδης Γιώργος

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button